Μεσίνα: «Θέλω να γίνω πρώτος προπονητής στο ΝΒΑ»

από AllAboutARIS

Την πρόθεσή του να πάρει… προαγωγή και να γίνει πρώτος προπονητής στο ΝΒΑ, εξέφρασε σε συνέντευξή του σε ιταλική εφημερίδα ο βοηθός του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σαν Αντόνιο Σπερς, Ετόρε Μεσίνα.

Να αναλάβει πρώτος προπονητής στο ΝΒΑ θα ήθελε ο Ετόρε Μεσίνα, καθώς δεν φαίνεται να αναπολεί τις μέρες του στους ευρωπαϊκούς πάγκους. Ο Ιταλός προπονητής είναι βοηθός στο τεχνικό επιτελείο του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σαν Αντόνιο Σπερς από τη φετινή σεζόν και, παρότι δηλώνει ικανοποιημένος από την παρουσία του στα «Σπιρούνια», δεν θα έλεγε όχι σε μία καλή πρόταση, όπως είπε σε συνέντευξή του στην «Gazzetta dello Sport».

«Σκέφτομαι σοβαρά για το ενδεχόμενο να αναλάβω πρώτος προπονητής στο ΝΒΑ, αλλά θα συμβουλευόμουν πρώτα τον Πόποβιτς και τον Μπιούφορντ (τζένεραλ μάνατζερ των Σπερς). Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους Σπερς. Ίσως ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου και να επιστρέψω στο σπίτι μου ήσυχα».

«Έκανα όλες τις συνεντεύξεις με τον Ντάνι Φέρι (τζένεραλ μάνατζερ των Χοκς), ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για μένα. Μετά, λογικά προσέλαβαν τον Μάικ Μπουντενχόλτσερ που προήλθε από το Σαν Αντόνιο», σημείωσε για την παραλίγο πρόσληψή του από τους Ατλάντα Χοκς το καλοκαίρι του 2013.

Πάντως, ο Ετόρε Μεσίνα είχε την εμπειρία να καθοδηγήσει ως πρώτος προπονητής τους Σπερς σε δύο νικηφόρους αγώνες τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ο Γκρεγκ Πόποβιτς απουσίασε από τον πάγκο για λόγους υγείας.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα