Περιμένοντας τις υπογραφές

από AllAboutARIS

Ως την Δευτέρα λογικά πέφτουν και οι υπογραφές στο κείμενο της συμφωνίας στο οποίο έχουν καταλήξει οι δυο πλευρές.

Μόνο οι υπογραφές μένουν από τον επιχειρηματία που εκπροσωπεί τον όμιλο που ενδιαφέρεται για την ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Μετά από μαραθώνιες συζητήσεις των εκπροσώπων των δυο πλευρών, επήρθε τελικά συμφωνία σήμερα το μεσημέρι στους βασικούς άξονες της συνεργασίας και του τι ακριβώς θα ισχύσει, μόλις πέσουν και οι τελικές υπογραφές στο κείμενο από τον επιχειρηματία.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας με το που θα υπογραφεί η συμφωνία θα εκταμιεύσει και τα πρώτα χρήματα, μέρος των οποίων θα διατεθεί άμεσα για την ενίσχυση της ομάδας εν όψει πλει-οφ με παίκτη ή παίκτες που θα επιλέξει ο Δημήτρης Πρίφτης. Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι κατά πάσα πιθανότητα ο εν λόγω επιχειρηματίας του οποίου το όνομα κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό, δεν θα αποκτήσει με το καλημέρα την πλειοψηφία των μετοχών αλλά ένα μέρος αυτών. Θα μπορεί να το κάνει στο μέλλον, ανάλογα με τα χρήματα που θα διαθέσει.

Συμφωνία υπάρχει και στα πρόσωπα που θα αποτελούν το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ. Το βέβαιο είναι ότι ο επιχειρηματίας επιθυμεί και θα συμβεί αυτό, την παραμονή του Λευτέρη Αρβανίτη στη θέσου του Προέδρου και του Στάθη Ρούσσου σε αυτή του Αντιπροέδρου.

Ακόμη θα αναλάβει την υποχρέωση να εξοφλήσει σταδιακά τα χρέη της ΚΑΕ, τηρώντας αρχικά τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την υπαγωγή της στο άρθρο 99. Όσον αφορά το Δημόσιο, τη μέθοδο αποπληρωμής που θα ακολουθήσει θα την αποφασίσει ο ίδιος με τους φοροτεχνικούς και συνεργάτες του.

Επιθυμία του επιχειρηματία είναι να έρθει στη Θεσσαλονίκη σε κάποιο από τα δυο ντέρμπι που έχει με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Στο πρώτο πάντως αποκλείεται. Δυσκολίες υπάρχουν και για το δεύτερο αφού είναι σε εργάσιμη μέρα αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Προτεινόμενα Άρθρα