"Είναι δύσκολο να προσαρμοστούμε σε αυτούς τους ρυθμούς"

από AllAboutARIS

Ο προπονητής του ΑΡΗ τόνισε ότι ο αγώνας με τα Τρίκαλα ήταν πολύ κρίσιμος για την υλοποίηση του στόχου της 6αδας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη:

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς έπρεπε να κάνουμε σίγουρα μία νίκη ακόμα στα εναπομείνατα παιχνίδια για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το στόχο της εξάδας. Είχε αρκετή πίεση το παιχνίδι παρά το γεγονός ότι τα Τρίκαλα είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους και θεωρητικά ήταν ένα παιχνίδι χωρίς πίεση για αυτούς. Αυτό λειτούργησε θετικά για τα Τρίκαλα στο Β ημίχρονο, είχαν καλό σουτ και μεγάλη επιθετική συγκομιδή. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι για μας με τον Παναθηναίκό σε δύο μέρες. Είναι πολυ δύσκολο να προσαρμοσοτύμε σε αυτούς τους ρυθμούς. Εχουμε ένα μήνα χωρίς αγώνα και τώρα παίζουμε μετά από δύο μέρες. Πρέπει να προσαρμοστούμε και θα το κάνουμε. Έχουμε να διαχειριστούμε και δύο παικτες, τους Βεζένκοφ και Τόμας που έχουν προβλήματα τραυματισμών. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για την εξασφάλιση της παραμονής. Συγχαρητήρια τόσο στον Κώστα Φλεβαράκαη όσο και στον Κώστα Παπάζογλου. Καλή συνέχεια στην ομάδα για τη νέα χρονιά”.

Για τον αγώνα, ο Δημήτρης Πρίφτης προσθεσε: “Στην αρχή είχαμε καλό ρυθμό, ήμασταν πιο ξεκούραστοι και είχαμε καλό μακρινό σουτ. Στο Β ημίχρονο τα Τρίκαλα έβαλαν έυκολα καλάθια, εμεις δεν ήμασταν συνεπείς στην άμυνα, αυτό μας φόρτωσε άγχος και είναι ο βασικός λόγος για την απόδοσή μας στο Β ημίχρονο.

Για τα πολλά τρίποντα που επιχείρησαν οι παίκτες του: “Οταν σου δίνει κάιποιος το σουτ και κλείνεται στην ρακέτα, πρέπει να σουτάρεις. Αν δεν το κάναμε θα χάναμε στο κομμάτι της ψυχολογία κια της αυτοπεποίθησης. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε και δεν το κάναμε ήταν να κυνηγήσουμε περισσότερο στα επιθετικά ριμπάουντ. Το κάναμε στο Β ημίχρονο, και προσπαθήσαμε ταυτόχρονα να μην σουτάρουμε πολύ και να πάμε πιο κοντά στο καλάθι”.

Προτεινόμενα Άρθρα