Θέμα ωρών η συμφωνία!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ισως και αύριο οι επίσημες ανακοινώσεις

Η αποψινή βραδιά στο Αλεξάνδρειο είχε και τρίτο ημίχρονο, όχι όμως με αγωνιστικό… άρωμα, αλλά με επενδυτικό, το οποίο βρίσκεται και στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες. 

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε ευρεία συνάντηση στα γραφεία της ΚΑΕ, στην οποία συμμετείχαν η διοίκηση της ομάδςα, Ο κ. Κουρόγλου από πλευράς ΓΕΝΕΙΣ, οι κ.κ. Χριστοφορίδης και Σφύρης, όπως και ι Τάσος Οικονόμου από τον Ερασιτέχνη. Το «παρών» έδωσε και το μέλος του ΑΣ, Τάσος Δεσύπρης.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι απομένουν κάποια διαδικαστικά για να σταλούν τα χρήματα από τον επενδυτή μέσα στις επόμενες ώρες και να διευκρινιστεί πόσα θα είναι αυτά που θα αντιστοιχούν σε μετοχές. Η όλη υπόθεση είναι πλέον θέμα ωρών και ίσως αύριο υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις. Το θετικό είναι πως δεν προκύπτουν αξιώσεις από τους προηγούμενους μετόχους και εφόσον το θέμα κλείσει οριστικά, ο επενδυτής θα βρεθεί στις κερκίδες του Αλεξανδρείου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα. 

Αύριο αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση, ενώ αυτή την ώρα η διοίκηση έχει ραντεβού με τον κ. Πλιάκη, βασικό χρηματοδότη της ΚΑΕ. 

Προτεινόμενα Άρθρα