«Έκανα βλακεία…»

από AllAboutARIS

Ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν είχε το σθένος να παραδεχτεί πως καταδίκασε τους Κλίπερς σε ήττα, με το να παρέμβει στο σουτ του Μπλέικ Γκρίφιν που έμοιαζε έτοιμο να καταλήξει στο καλάθι και να δώσει στην ομάδα του προβάδισμα 4,9’’ πριν το τέλος του αγώνα με τους Σπερς.

«Έκανα βλακεία», ομολόγησε ο σέντερ της ομάδας του LA. «Ακούμπησα την μπάλα. Είχαμε μια καλή ευκαιρία να προηγηθούμε, αλλά δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν άλλο πέρα από εμένα γι’ αυτό που συνέβη», είπε περίλυπος ο Τζόρνταν.

Ο Ντοκ Ρίβερς, που είχε παράπονα από τη διαιτησία, θεωρεί πως η υπόδειξη των διαιτητών ήταν σωστή. «Δεν είχα σαφή εικόνα, δεν μπορούσα να το δω, αλλά νομίζω πως η απόφαση ήταν σωστή. Τουλάχιστον έτσι ελπίζω», ανέφερε ο προπονητής των Κλίπερς.

Ο Μάνου Τζινόμπιλι παραδέχτηκε πως η ομάδα του ήταν τυχερή. «Αυτή η φάση έκρινε το παιχνίδι. Γι’ αυτό θεωρώ πως ήμασταν τυχεροί. Η μπάλα θα πήγαινε μέσα, αλλά έτυχε και την ακούμπησε ο Τζόρνταν. Αυτό το καλάθι θα μας έβαζε πίσω στο σκορ, αλλά μετά την απόφαση των διαιτητών το παιχνίδι ήταν τελείως διαφορετικό», τόνισε ο Αργεντινός άσος των πρωταθλητών.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα