Τέλος ο Ιβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό

από AllAboutARIS

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι η πιθανή λύση που εξετάζεται από τους "πράσινους".

Ο προπονητής του “τριφυλλιού” απολύθηκε απο τον Παναθηναϊκό, πριν ακόμα συμπληρωθούν 24 ώρες μετά τον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον 57χρονο προπονητή, ο οποίος πληρώνει το… μάρμαρο για τις κακές εμφανίσεις των «πράσινων».

Πλέον ρόλο πρώτου προπονητή, αναλαμβάνοντας να αντικαταστήσει τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, αναλαμβάνει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Ντούσκο Ιβάνοβιτς τον οποίο κι ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα. Την ευθύνη των προπονήσεων, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του κ. Ιβάνοβιτς, θα έχει ο κ. Σωτήρης Μανωλόπουλος».

Σύμφωνα με το Eurohoops, ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι η λύση που εξετάζεται από τους «πράσινους» και μάλιστα αναφέρεται πως ήδη έχει υπάρξει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, που ήταν πέρσι ο αντικαταστάτης, εξετάστηκε ως λύση, αλλά ο ίδιος δεν επιθυμούσε την επιστροφή του στη θέση του πρώτου προπονητή. 

Προτεινόμενα Άρθρα