Περισσότερα, από κοντά…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Προσπάθεια του 41χρονου επιχειρηματία να δώσει το «παρών» στα πλέι οφ

Στο άκουσμα του ονόματος του Νίκου Λάσκαρη, όλοι άρχισαν να «ψάχνονται« σχετικά με το νέο αφεντικό της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, πέραν των πληροφοριών που έδωσε χτες η ίδια η ομάδα.

Ο 41χρονος επιχειρηματίας βρίσκεται πλέον με κάθε επισημότητα στο προσκήνιο για ολόκληρο τον ΑΡΗ. Ηδη ο πρόεδρος της ΚΑΕ φρόντισε να δώσει ένα πρώτο σχεδιάγραμμα για το πλάνο που θα ακολουθήσει ο ΑΡΗΣ από εδώ και πέρα, με τον Ελληνας επιχειρηματία στο τιμόνι του. Μένουν όμως να γίνουν γνωστά αρκετά ακόμα και κυρίως να μιλήσει ο ίδιος ο Λάσκαρης, για τις σκέψεις και το πλάνο του όσον αφορά το μέλλον του μπασκετικό ΑΡΗ. 

Βασική προϋπόθεση για να γίνει αυτό, είναι να έρθει ο ίδιος στην Ελλάδα. Στόχος είναι να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη με την έναρξη των πλέι οφ, δηλαδή την επόμενη εβδομάδα. Στο διάστημα της παραμονής του στην πόλη, πέραν όλων των άλλων θα παραθέσει και μία συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες του deal ανάμεσα στις δύο πλευρές, μαζί φυσικά με το ολοκληρωμένο πλάνο του Λάσκαρη για τον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα