Στο προσκήνιο η επιλογή Γλυνιαδάκη

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ είναι κοντά στην συμφωνία με τον Γιώργο Τσιάρα αλλά το "διπλό" πρόβλημα με τους Νέιμικ και Σίμτσακ έχει προβληματίσει τον Δημήτρη Πρίφτη και την διοίκηση της ΚΑΕ ενόψει των πλέι οφ,με την περίπτωση του Ανδρέα Γλυνιαδάκη να εξετάζεται.

Οι “κίτρινοι” μπορεί να πάνε στο Ρέθυμνο με μόλις έναν σέντερ, τον Κώστα Χαρίση, την στιγμή που η ενημέρωση που υπάρχει αναφέρει ότι ο πρώτος αγώνας των πλέι οφ είναι στις 12 Μαίου. Ο κίνδυνος λοιπόν υπάρχει ο ΑΡΗΣ να παρουσιαστεί στην πρεμιέρα των πλέι οφ χωρίς τους Νέιμικ και Σίμτσακ οι οποίοι είναι τραυματίες.
Όπως ανέφερε το AllAboutARIS.com νωρίτερα, στον ΑΡΗ εξέτασαν επίσης την περίπτωση του Ανδρέα Γλυνιαδάκη ο οποίος αγωνίζεται στην Ρουμανία, όμως το μεγάλο εμπόδιο ήταν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις για να προχωρήσει οποαιδήποτε συζήτηση.
Όμως η Ροβινάρι του Ανδρέα Γλυνιαδάκη αποκλείστηκε την Πέμπτη (7/5), χάνοντας από την Πλοιέστι του Μιχάλη Πελεκάνου, στους ημιτελικούς των πλέι οφ στην Ρουμανία, με 86-88 και με 3-1 έμεινε εκτός. Κάτι που σημαίνει ότι η χρονιά τελείωσε για τον Έλληνα σέντερ, ο οποίος εφόσον προχωρήσει η υπόθεση του, προλαβαίνει να είναι παρών στην έναρξη των ελληνικών πλέι οφ. Η περίπτωση Γλυνιαδάκη εξαρτάται αποκλειστικά από την κατάσταση των Νέιμικ και Σίμτσακ, ανάλογα δηλαδή το πότε θα επιτρέψουν και σε ποια κατάσταση είναι, όμως ο χρόνος πιέζει και σύντομα θα παρθεί απόφαση.
Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης στην Ροβινάρι είχε στην διάρκεια της χρονιάς 12,1 πόντους, 6,2 ριμπάουντ, μία ασίστ, 1,3 κοψίματα σε 29.4 λεπτά συμμετοχής

Προτεινόμενα Άρθρα