Καλύτερο, δεν το φανταζόταν

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Πρωτάρης» και… γουρλής ο επενδυτής της ΚΑΕ

Ο Νίκος Λάσκαρης πήρε χτες μία πρώτη γεύση από το Αλεξάνδρειο. Ο 41χρονος επιχειρηματίας πάτησε για πρώτη φορά στο Παλέ ως το αφεντικό της ομάδας και σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί καλύτερη… πρεμιέρα.

Ο Λάσκάρης έτυχε θερμότατης υποδοχής από τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος τον χειροκρότησε και αναμφίβολα του προσέφερε μία φανταστική ατμόσφαιρα, σε ένα Παλέ από τα παλιά, με πάθος και ρυθμό. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Νίκο Γκάλη, μιλώντας παράλληλα με τον ζωντανό θρύλο της ομάδας, ενώ οι παίκτες του έκαναν το καλύτερο δώρο με την νίκη επί της ΑΕΚ.

Σίγουρα ο Λάσκαρης έιχε κάθε λόγο να χαμογελάει μετά το τέλος του χτεσινού παιχνιδιού και η όλη κατάσταση σίγουρα τον… έφτιαξε. Ο ίδιος ήθελε να μείνει περισσότερο στην Θεσσαλονίκη, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις όμως δεν του το επέτρεψαν. Αναμένεται όμως να επιστρέψει άμεσα και λογικά την επόμενη φορά θα παραθέσει και συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα αναφερθεί στα πλάνα του για τον ΑΡΗ της επόμενης μέρας.

Προτεινόμενα Άρθρα