Μπάσκετ και… μπάλα!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Καταρχήν ελπίζω το συγκεκριμένο να μην είναι και το τελευταίο… αγωνιστικό Σαββατοκύριακο για ποδόσφαιρο και μπάσκετ εκτός και αν.

Καταρχήν ελπίζω το συγκεκριμένο να μην είναι και το τελευταίο… αγωνιστικό Σαββατοκύριακο για ποδόσφαιρο και μπάσκετ εκτός και αν…

Αν πχ η Δόξα Δράμας πάρει αποτέλεσμα μέσα στον Πανσερραικό-που προσωπικά δεν το πιστεύω με τίποτα- τότε ας είναι το τελευταίο παιχνίδι του ΑΡΗ. Ήδη η προσπάθεια να…χάσει η ομάδα της Δράμας έφτασε στο αποκορύφωμά τους με όσους στημένους και μη προσπάθησαν να μπλέξουν τον ΑΡΗ νομίζοντας ότι ανακάλυψαν λαβράκι, ενώ στην πραγματικότητα έκαναν μία τρύπα στο νερό.

Ο λόγος για τις δηλώσεις του προέδρου της Δόξας ότι ενοχλήθηκε από πολύ κόσμο για να πάρει αποτέλεσμα η Δόξα στις Σέρρες και φυσικά κάποιοι θέλησαν να βάλουν μπρίζες για τον ΑΡΗ, αγνοώντας φυσικά ότι και να έκανε κάτι ο ΑΡΗΣ τότε αυτό θα ήταν μέσα στα πλαίσια του διεθνούς αθλητικού δικαίου που επιτρέπει πριμοδότηση ομάδων για να κερδίσουν.

Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι το πριμ για να χάσουν, αλλά για αυτό φυσικά κουβέντα. Ο ΑΡΗΣ παρά το γεγονός ότι βρίσκεται προ των πυλών της 10ης συνεχόμενης νίκης του χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί καν γκολ, θα τερματίσει πιθανότατα δεύτερος. Οι πληροφορίες εδώ και καιρό κάνουν λόγο για αυτό που είχαμε μεταφέρει και από αυτό το blog και τώρα άπαντες ανακαλύπτουν…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Προτεινόμενα Άρθρα