Σάκοτα: «Η διαφορά δεν παίζει ρόλο»

από AllAboutARIS

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν στάθηκε στο +38 της διαφοράς αλλά στο 1-1 που έκανε η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη.

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε στην συνέντευξη τύπου: «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Σήμερα βοήθησαν όλοι. Όπως ξέρουμε τα πλέι οφ είναι τέτοιο Πρωτάθλημα που η διαφορά δεν παίζει κανένα ρόλο. Κάναμε το 1-1 αλλά ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη το οποίο δεν θα έχει σχέση με το σημερινό. Ο Άρης θα προσπαθήσει να αντιδράσει. Η άμυνα πρέπει να λειτουργεί όπως πρέπει σε αυτούς τους αγώνες και νομίζω ότι και στο άλλο παιχνίδι η άμυνα θα παίξει καθοριστικό ρόλο».

 

Για την καλή εμφάνιση της ΑΕΚ στο αποψινό παιχνίδι: «Εμείς όλη τη σεζόν είχαμε διαφορετική ομάδα από την αρχή. Ο μόνος που ήταν σταθερά εδώ από την αρχή ήταν ο κόσμος ο οποίος πάντα μας βοηθούσε. Θέλαμε ο κόσμος να καταλάβει ότι προς το τέλος της σεζόν είχαμε προβλήματα με τους καλύτερους παίκτες και δεν ήταν εύκολο να μοιράσουμε τους ρόλους. Θέλαμε λίγο χρόνο ώστε να βάλουμε όλους τους παίκτες στο rotation. Σήμερα βοήθησαν όλοι. Ο Ποπς κάθε μέρα βελτιώνεται με το πρόβλημα που έχει. Ξέρετε όλοι ότι κάνει πολύ ελαφριές προπονήσεις και προσπαθεί να επανέλθει στο επίπεδο που μπορεί. Σήμερα κατάφερε να μας δώσει σκληράδα κοντά στο καλάθι. Αλλά βοήθησαν όλοι οι παίκτες και κυρίως όσοι ήρθαν από τον πάγκο και έδωσαν ανάσες στους βασικούς».

 

Κασελάκης: «Μας περιμένει ένας… πόλεμος»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης εκπροσώπησε τους παίκτες της ΑΕΚ και δήλωσε: «Ξέραμε ότι παίζουμε έναν «τελικό». Μας πλήγωσε ο τρόπος που χάσαμε από τον Άρη την Τετάρτη. Θεωρώ ότι κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Διορθώσαμε κάποιες αδυναμίες τις οποίες εντοπίσαμε μέσα από το βίντεο. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον Μαλίκ που τραυματίστηκε στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Τον περιμένουμε κοντά μας και του αφιερώνουμε και τη νίκη και την προσπάθεια που θα κάνουμε στην Θεσσαλονίκη. Προχωράμε, δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς. Ο κόουτς που έχει την εμπειρία μας έχει προετοιμάσει κατάλληλα ώστε να μην απογοητευόμαστε μετά από μία ήττα ούτε να πανηγυρίζουμε μετά από μία νίκη. Τώρα μάς περιμένει ένας «πόλεμος» στην Θεσσαλονίκη. Εμείς ξέρουμε την προσπάθεια που καταβάλλουμε μέσα στο γήπεδο και θέλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες. Να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών και νομίζω ότι με την παρουσία του από το ζέσταμα, έδειξε ποιος είναι το αφεντικό».

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα