Ανασύνταξη και φουλ για τον… τελικό

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το -38 και αυτά που πρέπει να διορθώσει η ομάδα, αν θέλει να περάσει στα ημιτελικά

Η χειρότερη φετινή εμφάνιση του ΑΡΗ για φέτος, από χτες είναι γεγονός. Η κωμικοτραγική διαιτησία ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με την ΑΕΚ είναι δεδομένη, δεν μπορεί όμως να καλύψει σε καμία των περιπτώσεων την τραγική εμφάνιση της ομάδας στο παρκέ του ΟΑΚΑ.

Οι παίκτες του Πρίφτη έμοιαζαν υπνωτισμένοι απέναντι στην Ενωση και όταν το καθαρό μυαλό πήγε… περίπατο, ήρθε και το -38 για να συνθέσει το καταστροφικό σκηνικό της χτεσινής βραδιάς. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Οι «κίτρινοι» έχασαν την ευκαιρία να περάσουν από χτες στα ημιτελικά των πλέι οφς, έχουν όμως μία ακόμη, αυτή του «Nick Galis Hall». Εκεί όπου μπορούν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα που χρειάζονται για να πάρουν το εισιτήριο για τους «4».

Η ομάδα θα ξεκινήσει σήμερα την προετοιμασία της και σίγουρα θα ειπωθούν πολλά για το χτεσινό «ναυάγιο». Η ανασύνταξη είναι επιβεβλημένη, αγωνιστικά και ψυχολογικά, ώστε στο τρ΄το παιχνίδι της σειράς ο ΑΡΗΣ να παρουσιαστεί όπως πρέπει και να τελειώνει με την ΑΕΚ, δίνοντας παράλληλα τις απαντήσεις που πρέπει εντός παρκέ.

Προτεινόμενα Άρθρα