Απλή σύμπτωση ή…

από AllAboutARIS

"Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι τίμια αλλά να φαίνεται κιόλας" λέει ο λαός και αυτό έπρεπε να έχουν στο μυαλό τους οι αρμόδιοι της Λίγκας ώστε να μην υπάρχει κανένα γεγονός το οποίο να δημιουργεί περίεργες σκέψεις ενόψει ενός αγώνα που είναι "όλη η χρονιά" για τον ΑΡΗ.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, παλιός διαιτητής, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαιτητών, Σταύρο Δουβής έφτασε σήμερα στην Θεσσαλονίκη με την ίδια πτήση με την οποία ταξίδεψαν οι τρεις διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης, Γκόντας, Μάνος, Ταβουλαρέας, σύμφωνα μα αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο ίδιο αεροπλάνο. 
Η κοινή τους παρουσία από μόνη της στην ίδια πτήση δημιουργεί ερωτήματα, τα οποία αυξάνονται με το γεγονός ότι η αποστολή της ΑΕΚ ταξίδεψε με άλλη πτήση για την Θεσσαλονίκη, στην οποία δεν ήταν ο αντιπρόεδρος της ομάδας, αλλά σε αυτήν με τους τρεις διαιτητές. 
Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι πρόκειται απλά για σύμπτωση και ότι οι τρεις διαιτητές θα σταθούν αύριο στο ύψος των περιστάσεων, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια του ΑΡΗ στην διάρκεια της χρονιάς αλλά και στον πρώτο αγώνα στο ΟΑΚΑ, όπου παρά την τελική διαφορά η διαιτησία στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν απαράδεκτη. 
Υπομονή μέχρι αύριο…

Προτεινόμενα Άρθρα