«Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο»

από AllAboutARIS

Ο ΛαΜάρκους Ριντ δεν μπορούσε να συνέλθει από αυτό που έζησε χθες στο Αλεξάνδρειο, την διάρκεια του αγώνα και μετά το τέλος με τους φιλάθλους να πανηγυρίζουν μαζί με την ομάδα, κάτι που ο ίδιος όπως είπε δεν έχει ξαναζήσει.

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΑΡΗ τόνισε αρχικά: «Η ομαδική δουλειά είναι πολλές φορές ονειρική δουλειά. Όλα τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα σήμερα είχαμε κίνητρο και αυτό πολλές φορές είναι αρκετό για να έχεις ας το πούμε.. φτερά στα πόδια» ενώ για το πόσο τους επηρέασε η βαριά ήττα στην Αθήνα: «Ναι ίσως η ήττα στην Αθήνα και ο τρόπος που ήρθε μας έδωσε κίνητρο να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο, να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και με μεγαλύτερο πάθος να πάρουμε το τρίτο παιχνίδι. Αν είχε έρθει αλλιώς με μικρότερη ίσως διαφορά δεν ξέρω ποιο μπορεί να ήταν το αποτέλεσμα χθες. Παλέψαμε σε κάθε φάση, δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό σε άμυνα και επίθεση, παλέψαμε για κάθε μπάλα, δώσαμε μάχες δεν αφήσαμε καμία φάση να πάει χαμένη. Εκεί χτίσαμε και όταν έπρεπε, μαζί με την ώθηση του κόσμου πατήσαμε το γκάζι και ξεφύγαμε στο σκορ. Βάλαμε τις βάσεις για μια πολύ σπουδαία νίκη».

Συνεχίζοντας ο ΛαΜάρκους Ριντ πρόσθεσε: «Η ομάδα ήταν μια γροθιά και έπαιξε όπως έπρεπε. Δεν είναι κάτι νέο για μας, γιατί σε όλη την χρονιά η ομάδα είναι πάνω από όλα οικογένεια. Μπράβο σε όλους και φυσικά η νίκη αφιερώνεται στον «Όγκο», που τραυματίστηκε και ήταν πραγματικά άτυχος. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο φοβερή ατμόσφαιρα και μια πολύ μεγάλη νίκη. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την στήριξή του. Είναι πολύ σημαντικό ότι προκριθήκαμε στην τετράδα και συνεχίζουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X