Απάντηση Αρβανίτη σε Δουβή

από AllAboutARIS

Η ΑΕΚ προσπαθεί ακόμα να κερδίσε τις εντυπώσεις και να δημιουργήσει κλίμα κατά του ΑΡΗ, κάτι που φάνηκε και στην σημερινή προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ στην Αθήνα. Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Δουβής συνέχισε την… γνωστή τακτική αλλά δεν είχε λόγια για να αντικρούσει τα επιχειρήματα του προέδρου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη.

Ο κ. Δουβής στην σημερινή συνεδρίας άρχισε σε έντονο ύφος να μιλάει για συνθήκες “ζούγκλας” στο Αλεξάνδρειο και στον τρίτο αγώνα του ΑΡΗ με την ΑΕΚ, για κίνδυνο των μελών της αποστολής και των επισήμων, για να δεχθεί την άμεση απάντηση από τον Λευτέρη Αρβανίτη.
“Εμεις σαν μεγαλη ευρωπαική ομάδα που είναι ο ΑΡΗΣ, βγάλαμε ανακοίνωση στην οποία αναλαμβάνουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί. Είναι ψέματα ότι η διοίκηση του ΑΡΗ ήταν απούσα, ήταν παρούσα και προσπάθησε για την ομαλή παραμονή της αποστολής της ΑΕΚ και των επισήμων της. Επίσης να αναφέρω ότι η ΑΕΚ από μόνη της είχε φροντίσει για την προστασία της (ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ είναι απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας)” είπε αρχικά ο Λευτέρης Αρβανίτης ενώ στην συνέχεια ακολούθησε ένα βίντεο, στο οποίο ο κ. Δουβής δεν είχε καμία απάντηση.
Και πως να έχει φυσικά μιας και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ παρουσίασε ένα βίντεο από τον αγώνα της ΑΕΚ στα Τρίκαλα, του οποίου η έναρξη καθυστέρησε για 30 λεπτά, λόγω επεισοδίων, με ρίψεις μολότοφ, χρήση χημικών από την Αστυνομία,εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.
Παρών στην απολογία
Η κλήση σε απολογία έφτασε σήμερα στα γραφεία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και θα υπάρχει φυσική παρουσία,κάτι για το οποίο το νομικό τμήμα της ΚΑΕ βρίσκεται επί ποδός και θα αποφασίσει ποιος θα εκπροσωπήσει την ομάδα. Στόχος να παρουσιαστεί η αλήθεια, και όχι να παρουσιαστούν άλλα στοιχεία τα οποία ενισχύουν την προσπάθεια δημιουργίας αρνητικού κλίματος σε βάρος του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα