"Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη…" (vid)

από AllAboutARIS

Ο "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ", ο ΑΡΗΣ της δεκαετίας του ’80 δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ και αυτό έγινε για μία ακόμα φορά αντιληπτό, σε μία εκπομπή η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό, αλλά έδειξε πόσο βαθιά στην ψυχή του Έλληνα είναι εκείνη η εκπληκτική, μοναδική ομάδα.

Ο λόγος για την εκπομπή “The Voice” όπου οι συμμετέχοντας διαγωνίζονται στο τραγούδι, έχοντας ως κριτές τέσσερις γνωστούς Έλληνας καλλιτέχνες. Σήμερα λοιπόν ένας από τους άνδρες  που συμμετέχει στο συγκεκριμένο ριάλιτι, τραγούδησε το “Και το βράδυ, το βραδάκι” και όταν τελείωσε ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος είπε ότι αυτό το τραγούδι ήταν ο εθνικός ύμνος της Ελλάδοας, την δεκαετία του ’80 αναφερόμενος φυσικά στον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΑΡΗ και στο γνωστό σύνθημα που είχε τραγουδήσει η Μαρινέλλα.

Αμέσως και οι τέσσερις κριτές (Αντώνης Ρέμος, Σταβέντο, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή) άρχισαν να τραγουδάνε “Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, τον Φιλίππου και τα άλλα παιδιά” , πραγματική αποθέωση για τον ΑΡΗ που αφησε εποχή, έγραψε μοναδική ιστορία και κρατούσε όλη την χώρα μπροστά στην τηλεόραση κάθε Πέμπτη, όταν αγωνίζονταν στο Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Προτεινόμενα Άρθρα