Με τα γνωστά προβλήματα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αύριο αναχωρεί η αποστολή για την Αθήνα

Με τα γνωστά προβλήματα των Νέιμικ και Αντεγκμπόγιε συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Με μία απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη 27/5 στο ΣΕΦ (6:30μ.μ.).

Ο Δημήτρης Πρίφτης για ακόμα μία μέρα δεν είχε στη διάθεσή του τους Άντριου Νέιμικ, Όγκο Αντεγκμπόγιε και Γιάννη Καραθανάση. Οι δύο τελευταίοι έχουν τεθεί νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν και ο πρώτος δε θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα. Θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, ώστε να συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπείας του μετά τη θλάση που υπέστη στη γάμπα.

Πριν από την προπόνηση το τεχνικό τιμ του ΑΡΗ ανέλυσε στους παίκτες τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας με τη βοήθεια του βίντεο. Η προετοιμασία του ΑΡΗ θα ολοκληρωθεί αύριο Τρίτη (26/5) με μία μεσημεριανή προπόνηση, της οποίας θα προηγηθεί επίσης προβολή βίντεο και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα.»

Προτεινόμενα Άρθρα