Άλλο ήττα και άλλο… διασυρμός

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ είναι το μεγάλο αουτσάιντερ στην σειρά των ημιτελικών κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι απουσίες των Νέιμικ, Αντεγκμπόγιε και Καραθανάση κάνουν πιο δύσκολο το έργο των «κιτρίνων». Αλλά διαφορετικό πράγμα η ήττα και άλλο ο διασυρμός.

Και ο ΑΡΗΣ σήμερα γνώρισε έναν διασυρμό, για τον οποίο σαφέστατα και δεν είναι μόνο έργο… Ολυμπιακό αλλά και της κάκιστης εμφάνισης των «κιτρίνων».

Οι παίκτες του Πρίφτη δεν έβγαλαν ενέργεια το παρκέ, από το πρώτο λεπτό έδειξαν σαν να έχουν αποδεχθεί την μοίρα τους αλλά δεν είχαν την απαιτούμενη συγκέντρωση για να κρατήσουν τα προσχήματα. Σε ορισμένα φάσεις έκαναν παιδαριώδη λάθη, έδειχναν ότι ήθελαν να τελειώσει ο αγώνας όσο γίνεται πιο γρήγορα. Όμως πέρα από την δική τους έλλειψε διάθεσης, έπρεπε να παίξουν για την φανέλα που φοράνε.

Από στατιστικής πλευράς οι «κίτρινοι» ήταν τραγικοί έχοντας 21 λάθη, κυρίως από έλλειψη συγκέντρωσης και όχι τόσο λόγω πίεσης του αντιπάλου. Τραγικά ποσοστά με 6/11 βολές, 13/31 δίποντα και 7/24 τρίποντα.

Ίσως κάποιοι θεώρησαν ότι επειδή προκρίθηκαν επί της ΑΕΚ, η χρονιά τελείωσε αλλά δεν ισχύει αυτό και άπαντες πρέπει να δείξουν καλύτερο πρόσωπο στον αγώνα της Παρασκευής.

Προτεινόμενα Άρθρα