"Δύσκολο να ανταποκριθούμε" (vid)

από AllAboutARIS

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι οι κακές εμφανίσεις του ΑΡΗ δείχνουν το μέγεθος της επιτυχίας της ομάδας που κατάφερε να μπει στην τετράδα του πρωταθλήματος.

Αβαλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης:

“Για μας είναι μία δύσκολη εμπειρία. Είναι φανερό ότι δεν είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό. Παίζει σε έναν πολύ υψηλό ρυθμό και έχει καλή νοοτροπία στο κομμάτι αυτό και είναι πολύ δύσκολα για εμάς να ακολουθήσουμε. Και στην ενέργεια και σωματικά και κυρίως αριθμητικά. Στις δύο αυτές εμφανίσεις μπορεί να τις ερμηνεύσει ο καθένας όπως θέλει. Εγώ πιστεύω ότι οι εμφανίσεις αυτές που πράγματι είναι κακές δείχνουν το μέγεθος της επιτυχίας της εισόδου στην τετράδα και κυρίως την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες όλη τη χρονιά κι έχουν καταφέρει να φέρουν την ομάδα στις τέσσερεις καλύτερες και φυσικά συνεχίζουμε.

Είναι για μας δύσκολο, μπορεί κάποιος να πει ότι όσες απουσίες και να υπάρχουν θα πρέπει να βρει η ομάδα τον τρόπο να τις καλύπτει. Έτσι είναι σε έναν βαθμό. Εμείς δυστυχώς τώρα βρισκόμαστε σε περίοδο πλέι οφ όπου δεν μπορούμε να κάνουμε προσθήκες. Είμαστε μείον τρεις παίκτες, Νέιμικ, Αντεγκμπόγιε και Καραθανάσης. Οι δύο είναι σίγουρα νοκ άουτ. Ο Νέιμικ περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη του τραυματισμού του για να ξέρουμε αν θα μας ενισχύσει στη συνέχεια των πλέι οφ.

Για όσους καταλαβαίνουν τη δυσκολία και τις απαιτήσεις των πλέι οφ, είναι πολύ δύσκολο αριθμητικά αυτοί που είμαστε να παίζουμε παιχνίδια κάθε 2-3 μέρες και παιχνίδια που είναι πολύ έντονα και απαιτητικά. Θα ξεκουραστούμε αύριο και περιμένουμε την τρίτη αναμέτρηση όπου θέλουμε να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση.”

Προτεινόμενα Άρθρα