"Κέρδος η παρουσία του ΑΡΗ στην 4αδα"

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό ότι διατήρησε την συγκέντρωσή του και στο δεύτερο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

“Είχαμε ένα ζητούμενο για αυτό το παιχνίδι να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι διότι στο πρώτο ματς κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά και ήταν λογικό να παρουσιαστούμε χαλαροί. Οι παίκτες δείξανε την απαραίτητη συγκέντρωση. Ήμασταν έτοιμοι στην αντίδραση του ΑΡΗ, ξέραμε ότι θα παίξει καλύτερα και όντως έτσι έγινε. Πιστεύω πως επιβάλλαμε το ρυθμό μας από την αρχή.

Πήραμε διψήφια διαφορά και στο τρίτο δεκάλεπτο μπήκαμε με πολύ  συγκέντρωση, ξέροντας τι έπρεπε να κάνουμε αμυντικά κι επιθετικά και εκεί ξέφυγε λίγο το σκορ. Για μένα είναι σημαντικό ότι η ομάδα έκανε το 2-0. Είναι σημαντικό ότι οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι και κάνουν αυτά που λέμε. Κάποιες φορές το πετυχαίνουν, κάποιες όχι, είναι λογικό.

Όπως είπε και ο Δημήτρης ο ΑΡΗΣ έχει κάνει μία καλή πορεία και είναι κέρδος η παρουσία του στην τετράδα. Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι. Χρειαζόμαστε άλλη μία νίκη και πηγαίνουμε στη Θεσσαλονίκη να κάνουμε συγκεντρωμένοι αυτό που πρέπει να κάνουμε».”

Προτεινόμενα Άρθρα