«Δείξαμε χαρακτήρα και μεγάλη καρδιά»

από AllAboutARIS

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς ήταν ψύχραιμος όταν έπρεπε να βοήθησε τα μέγιστα και αυτός για να έρθει η μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού και το 2-1 στην ημιτελική σειρά.

Ο Βόσνιος τόνισε: «Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Δεν τα παρατήσαμε και παλέψαμε για την νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και τα καταφέραμε, οπότε ήμαστε χαρούμενοι.  Σίγουρα κανείς ίσως να μην περίμενε αυτό το αποτέλεσμα, λόγω του απουσιών, του άδειου γηπέδου αλλά όταν έχεις δύο παίκτες που παίζουν εκπληκτικά όπως ο Βεζένκοφ και ο Χαρίσης, όταν έχεις έναν Τόρει ο οποίος ήταν… παντού και έκανε εξαιρετική δουλειά αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που βοήθησαν, μπορείς να κερδίσεις οποιαδήποτε αντίπαλο».

Για το αν η νίκη αυτή ήταν μία… απάντηση στους επικριτές τους αλλά και στους ίδιους τους εαυτούς του είπε: «Ναι προσωπικά για μένα, το αισθάνομαι ως μία απάντηση στους εαυτούς μας. Εγώ ήμουν αρκετά στεναχωρημένος, αναστατωμένος μετά τις δύο βαριές ήττες στο ΣΕΦ και νομίζω ότι δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα ως ομάδα και μεγάλη καρδιά» και πρόσθεσε: «Είναι μία μεγάλη νίκη, όταν κερδίζεις μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Είναι εξαιρετικό να το έχεις ζήσει, να το έχεις προσθέσει στο βιογραφικό σου, όπως εγώ που τώρα κέρδισα  τον Ολυμπιακό, έχω κερδίσει παλιότερα τον Παναθηναικό και άλλες μεγάλες ομάδες».

Για τον αγώνα της Πέμπτης είπε: «Σίγουρα δεν έχουν άγχος και πίεση. Πίεση για ποιο λόγο; Κάποιοι δεν περίμεναν καν να ήμαστε στα ημιτελικά. Με όλα αυτά που πετύχαμε μέσα στην χρονιά, γιατί να έχουμε τώρα άγχος. Θέλουμε να παίζουμε και την Πέμπτη ένα καλό παιχνίδι».

Προτεινόμενα Άρθρα