"Η σειρά δεν έχει τελειώσει"

από AllAboutARIS

Ο Τόρεϊ Τόμας υπογράμμισε ότι η απουσία των φιλάθλων του ΑΡΗ από τον αυριανό αγώνα είναι μεγάλο πλήγμα αλλά τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα παίξουν και για αυτούς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τόρεϊ Τόμας στο AllAboutARIS:

Για την ευκαιρία που έχασε ο ΑΡΗΣ να πάρει το πλεονέκτημα έδρας: «Αφήσαμε το παιχνίδι να ξεφύγει από τα χέρια μας. Παίξαμε πολύ καλά για 30 λεπτά, αλλά το παιχνίδι διαρκεί 40 λεπτά. Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτοπεποίθηση στην τελευταία περίοδο και έβαλε πολλούς πόντους. Χάσαμε αυτό το παιχνίδι αλλά η σειρά δεν έχει τελειώσει».

Για τους λόγους της καθίζησης στο τέταρτο δεκάλεπτο: «Χάσαμε την ενέργειά μας, δεν εκτελέσαμε το πλάνο μας όπως έπρεπε. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Πρέπει να τελειώνουμε τέτοια παιχνίδια, να παίζουμε όπως πρέπει και στα 40 λεπτά του αγώνα».

Για την προσωπική του απόδοση: «Ξεκίνησα καλά. Στην αρχή ήμουν αυτός που ηγήθηκα της ομάδας. Όλα ξεκινάνε από την ενέργεια που βγάζω στο παρκέ και θα πρέπει να διατηρώ αυτή την ενέργεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είμαι ο πλέι μέικερ της ομάδας και πρέπει να οργανώνω το παιχνίδι μας ώστε όλοι οι συμπαίκτες μου να βρίσκονται στην ίδια… σελίδα. Ξεκινήσαμε άσχημα αλλά στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Ο αντίπαλος έπαιξε καλά στο τέλος και πήρε τη νίκη. Τώρα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας όπου πρέπει να αντιδράσουμε και να ισοφαρίσουμε». 

Για την παρουσία του Νέιμικ παρά τον τραυματισμό του: «Είναι απίστευτο ότι αγωνίστηκε. Είναι «πολεμιστής». Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόμαστε, ειδικά στην άμυνα και το γεγονός ότι αγωνίστηκε έστω και για λίγα λεπτά μας δίνει μία έξτρα ώθηση. Τον χρειαζόμαστε, όπως χρειαζόμαστε και όλους τους συμπαίκτες μου. Η παρουσία του μας βοήθησε και θα μας βοηθήσει και στα επόμενα παιχνίδια στον ψυχολογικό τομέα».

Για την απουσία του κόσμου στον αυριανό αγώνα στο «Nick Galis Hall»: «Οι οπαδοί μας είναι οι καλύτεροι και δείχνουν τη στήριξή τους σε κάθε αγώνα, οπότε είναι μεγάλο πλήγμα για μας. Στον επόμενο αγώνα θα είμαστε μόνοι μας στο παρκέ και πρέπει να παίξουμε και για αυτούς. Δεν θα τους έχουμε στο πλευρό μας αλλά θα τους έχουμε… μέσα μας. Χρειάζεται συγκέντρωση στα πλέι οφ γιατί εδώ κρίνονται τα πάντα. Κρίνεται η τρίτη θέση που είναι πολύ σημαντική απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Οι αγώνες γίνονται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τη νίκη και να επιστρέψουμε εδώ για να διεκδικήσουμε ξανά το πλεονέκτημα έδρας».

Προτεινόμενα Άρθρα