No Sasha, no party

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε μέτρια μέρα ο Βεζένκοφ και μαζί του ο ΑΡΗΣ

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στους μικρούς τελικούς, ήταν δεδομένο ότι ο παίκτης-βαρόμετρο για την ομάδα του Πρίφτη, θα ήταν ο Βεζένκοφ.

Φυσικά ήταν αναμενόμενο. Ο 19χρονος άσσος ήταν ο MVP της ομάδας στην κανονική διάρκεια, στην σειρά όμως με τον «Δικέφαλο» δεν… τραβάει σε γενικές γραμμές.

Συγκεκριμένα, ο Βεζένκοφ στο πρώτο ματς σταμάτησε μόλις τους 8 πόντους, πίσω από τον Τόμας που είχε 15. Στο παιχνίδι του Αλεξανδρείου, ο Βεζένκοφ πάτησε το γκάζι και ήταν ο κορυφαίος της ομάδας με 23 πόντους, οδηγώντας τον ΑΡΗ στην νίκη και την ισοφάριση της σειράς σε 1-1. Η συνέχεια όμως δεν ήταν η ανάλογη.

Στην χτεσινή αναμέτρηση και με εξαίρεση εκείνο το «κρύο» τρίποντο στο ξεκίνημα, ο Βεζένκοφ φάνηκε ότι δεν ήταν σε καλή μέρα επιθετικά, πετυχαίνοντας 10 πόντους. Εγινε έτσι φανερό για ακόμη μία φορά ότι όταν ο 19χρονος άσσος δεν είναι σε καλή μέρα, συνήθως το ίδιο ισχύει και για ολόκληρο τον ΑΡΗ. Οχι πως έχει την αποκλειστική ευθύνη για την χτεσινή ήττα, η οποία είναι αποτέλεσμα της συνολικής κακής εικόνας του ΑΡΗ. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν μπόρεσε να συμβάλει τα αναμενόμενα, παρόλο που ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα