Παράταση στην 3η θέση

από AllAboutARIS

Στο άδειο «Nick Galis Hall» οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη στοχεύσουν στην ισοφάριση που θα κρατήσει ζωντανό τον στόχο της 3ης θέσης.

Την τελευταία ευκαιρία να οδηγήσει τη σειρά των μικρών τελικών σε πέμπτο αγώνα έχει ο ΑΡΗΣ σήμερα στις 19:30 στο άδειο λόγω τιμωρίας «Nick Galis Hall» και εκεί να διεκδικήσει την 3η θέση και το σίγουρο ευρωπαικό εισιτήριο που δίνει. Ο προπονητής των «κιτρίνων» Δημήτρης Πρίφτης δεν έκρυψε ότι παρά την κούραση κανείς δεν σκέφτεται ότι σήμερα θα κλείσει η σεζόν. «Μετά την ήττα στον τρίτο αγώνα από τον ΠΑΟΚ, καλούμαστε να υπερασπιστούμε την έδρα μας και να οδηγήσουμε τη σειρά σε πέμπτο ματς. Οι δυσκολίες της είναι δεδομένες και μεγαλώνουν όσο αυξάνονται τα αγωνιστικά προβλήματα. Η κόπωση από την πολύ μεγάλη σεζόν φέρνει νέους τραυματισμούς», τόνισε ο κόουτς του ΑΡΗ που έχει τα γνωστά προβλήματα και έχει ζητήσει από τους παίκτες του να βγάλουν ενέργεια στο παρκέ και να κρατήσουν χαμηλά στο σκορ τον αντίπαλο.

Κίνητρο για τους παίκτες του ΑΡΗ θα είναι και η παρουσία του Νίκου Λάσκαρη στο γήπεδο που έρχεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη και εκτός από το παιχνίδι θα έχει συνάντηση με τον Λευτέρη Αρβανίτη και την ΚΑΕ για τις λεπτομέρειες της μεταβίβασης και του υπόλοιπου ποσοστού των μετοχών.

Για τον ΠΑΟΚ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Μπρέμερ, που υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα λόγω της ελαφριάς διάτασης στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού. Ο Αμερικανός θα είναι στην αποστολή και θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Προτεινόμενα Άρθρα