Έπιασε δουλειά ο Λάσκαρης για Βεζένκοφ (pics & vids)

από AllAboutARIS

Η χρονιά αγωνιστικά μπορεί να τελείωσε για τον ΑΡΗ, όμως ο Νίκος Λάσκαρης ήδη έχει στο μυαλό του τις επόμενες κινήσεις του.

Το κυρίαρχο θέμα του φετινού καλοκαιριού για τον ΑΡΗ είναι η παραμονή του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στην ομάδα. Γι’ αυτό τον σκοπό, ο Νίκος Λάσκαρης είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Νίκο Λώτσο που εκπροσωπεί τον φόργουορντ των “κιτρίνων”, παρουσία του Λευτέρη Αρβανίτη.

Αυτή η συνομιλία ήταν ουσιαστικά η πρώτη γνωριμία μεταξύ των δύο ανδρών στην οποία δεν ήταν φυσικά δυνατόν να αναλυθούν σε βάθος τα δεδομένα της υπόθεσης. Ο κάτοχος του 41% των μετοχών της ΚΑΕ αναχωρεί αύριο για την Αθήνα και οι δύο πλευρές αναμένεται να έχουν νέα συνάντηση την επόμενη εβδομάδα.

Τα δεδομένα προς το παρόν αναφέρουν ότι η πλευρά του παίκτη δεν μπορεί να περιμένει για πολύ. Η απόφαση αναφορικά με το τι θα κάνει την επόμενη χρονιά ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ πρόκειται να ληφθεί σύντομα. Πρόθεση του Νίκου Λάσκαρη και δεδομένη επιθυμία του είναι να διατηρήσει τον αθλητή στο ρόστερ των “κιτρίνων” προτείνοντάς του και νέο συμβόλαιο, ωστόσο εμπόδιο στα σχέδιά του ενδεχομένως να σταθούν οι ζυμώσεις που γίνονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και η διαμάχη μεταξύ FIBA και Ευρωλίγκας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Αποτέλεσμα αυτής της διαμάχης είναι να καθυστερήσουν οι αποφάσεις σχετικά με τις ομάδες που θα συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν. Με δεδομένη την επιθυμία του Βεζένκοφ να αγωνιστεί και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αυτό μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη στα σχέδια των ιθυνόντων του ΑΡΗ να τον κρατήσουν και του χρόνου στο ρόστερ της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα