Ο ΑΡΗΣ της διαχείρισης φεύγει, ο Λάσκαρης έρχεται

από AllAboutARIS

Το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ δεν μπόρεσε να κλείσει μια επιτυχημένη στο σύνολο της χρονιά όπως έπρεπε αναμφίβολα δεν άρεσε σε κανέναν, πόσο μάλλον όταν η ομάδα την οποία αντιμετώπιζε ήταν στα μέτρα του και το δεδομένο είναι πως στο χθεσινό παιχνίδι η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της. Από εκεί και πέρα όμως η ζωή είναι γεμάτη από ευκαιρίες οι οποίες είτε αξιοποιούνται είτε χάνονται περνώντας έτσι στο χρονοντούλαπο της ιστορίας αυτό που χρειάζεται είναι ο ΑΡΗΣ να αποκομίσει οφέλη από τα λάθη του και να βγει σοφότερος και πιο δυνατός.

Ο Αυτοκράτορας του Ελληνικού μπάσκετ λοιπόν έχει μπροστά του μια ολόχρυση ευκαιρία να βάλει ένα τέλος στην εποχή της χρηστής διαχείρισης και να περάσει στο απέναντι μονοπάτι που δεν είναι άλλο από αυτό της μεγάλης επιστροφής που μαζί με την αγωνιστική του ανάκαμψη θα απογειώσει και πάλι την αίγλη και την φήμη που κατέχει σε κάθε περίπτωση αυτή η ομάδα. Η αρχή μιας νέας εποχής είναι δεδομένη αυτό που απαιτείται είναι όλοι μας ο καθένας από το δικό του πόστο να την διαχειριστούμε σωστά και να της δώσουμε την σημασία που της αρμόζει. Είναι σαφές πώς υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές έτσι ώστε η επένδυση του Νίκου Λάσκαρη να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία, καθώς το όραμα, η δίψα και η όρεξη του κόσμου για τον μπασκετικό ΑΡΗ είναι τα στοιχεία που θα πρέπει να αναγνωρίζονται και να εκτιμώνται από τον κάθε άνθρωπο που ασχολείται με τα πράγματα της ομάδος ο οποίος θα πρέπει πάντα να πασχίζει για να εκπληρώνει τους αυξημένους και πιο δύσκολους στόχους που θα οριοθετούνται κατά καιρούς Στην προκειμένη περίπτωση ο νέος ισχυρός άνδρας της Κ.Α.Ε. ανέλαβε μια ευθύνη-υποχρέωση να μετατρέψει σε απτή πραγματικότητα τις φιλοδοξίες ενός τεράστιου κόσμου.

Από την άλλη πλευρά αυτό που δεν πρέπει με τίποτα να συμβεί είναι ο κόσμος και η ομάδα να παρουσιάσει συμπτώματα νεοπλουτισμού που αν εμφανιστούν είναι βέβαιο πώς θα λειτουργήσουν ανασταλτικά στην διαφαινόμενη επανεκκίνηση της ομάδας και του Ελληνικού μπάσκετ γενικότερα, μιας και θα πρέπει να ξεκαθαριστεί εκ των προτέρων πώς η Αναγέννηση του ΑΡΗ θα αποτελέσει ένα δυνατό κίνητρο και για την βελτίωση του ανταγωνισμού του εγχώριου πρωταθλήματος το οποίο τα τελευταία κυρίως χρόνια δείχνει να φυτοζωεί.

Ένα άλλο θέμα που χρήζει σχολιασμού είναι η έξοδος της ομάδας μετά από πάρα πολλά χρόνια στην Ευρώπη κάτι που δικαιούται βάσει της βαθμολογικής θέσης την οποία κατέλαβε και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να της το στερήσει. Ομάδες οι οποίας επιδιώκουν να μπουν από το παράθυρο θέλοντας να γίνουν χαλίφης στη θέση του χαλίφη χωρίς να το αξίζουν πρέπει να αλλάξουν σύντομα πλευρό διότι όταν βρέθηκαν στο δρόμο του ΑΡΗ ηττήθηκαν πανηγυρικά.

Προτεινόμενα Άρθρα