Το δεκαήμερο της Ευρώπης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ελπίδες στην ΚΑΕ για την θετική έκβαση της υπόθεσης

Ενα από τα πολλά ανοικτά ζητήματα που απασχολούν την ΚΑ ΑΡΗΣ, είναι σίγουρα και η συμμετοχή στο Γιούροκαπ της νέας αγωνιστικής περιόδου.  Από την στιγμή που ο Νίκος Λάσκαρης «μπήκε» στην ομάδα, η διοίκηση έθεσε σε πλήρη εφαρμογή το πλάνο επιστροφής στην Ευρώπη, ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας με την Ευρωλίγκα. Ηδη έχει ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα και αυτό που αναμένει πλέον, πέραν της οποιαδήποτε αντίδρασης, είναι η απάντηση στο αίτημα που έχει καταθέσει για συνάντηση με τον Τζόρντι Μπερτομέου. 

Το κρίσιμο διάστημα για την ΚΑΕ τελειώνει στα τέλη Ιουνίου, δηλαδή μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, στο οποίο αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα της συμμετοχής των «κίτρινων» στο Γιούροκαπ. Η κλήρωση άλλωστε της 9ης Ιουλίου θέτει από μόνη της αυτό το χρονικό περιθώριο, στο οποίο θα γίνει γνωστό που θα δοθεί η wild card, εκτός φυσικά αν δοθούν δύο, κάτι που θα… βολέψει τόσο τον ΑΡΗ όσο και την ΑΕΚ. Αυτή θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, ενώ θα παίξει σημαντικό ρόλο και στην υπόθεση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ.

Οι μέχρι τώρα ενδείξεις που έχει η ΚΑΕ στα χέρια της, είναι θετικές. Σε κάθε περίπτωση όμως, στο Αλεξάνδρειο κρατούν μικρό καλάθι και αναμένουν τις οριστικές εξελίξεις.

Προτεινόμενα Άρθρα