"Μπάτζετ σε λογικά πλαίσια, στις 2 Ιουλίου θα μάθουμε για Ευρώπη"

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Τι δήλωσε ο στενός συνεργάτης του Νίκου Λάσκαρη

Ο κ. Παπακυριάκης τόνισε: «Με την οικογένεια Λάσκαρη γνωρίστηκα μήνες πριν, απο κάποια κοινή μας φίλη, ταιριάξαμε και πλέον χειρίζομαι κάποιες υποθέσεις της οικογένειας εκτός μπάσκετ.  Αφού μου ζητήθηκε η βοήθεια μου, διότι ασχολιόμουν με το μπάσκετ στο Παγκράτι, στην οποία ήμουν αρχικά αρνητικός, για το όλο εγχείρημα τελικά πείσθηκα για το πλάνο και πλέον θα είμαι στρατιώτης του Αρη και του κ. Λάσκαρη».

Για το στόχο του κ. Λάσκαρη: «Στον Αρη έγινε μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια και τώρα η προσπάθεια της οικογένειας Λάσκαρη είναι να εξυγιάνουμε το σύλλογο, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλά πράγματα, βάζοντας τα στη σωστή σειρά ώστε να υλοποιηθούν τα όνειρα του κόσμου του».

Για το όνειρο του Λάκαρη για το μπάσκετ: «Η εμπλοκή του κ. Λάσκαρη και η δουλειά που θα γίνει αποσκοπεί στην ανάταση ολόκληρου του ελληνικού μπάσκετ, να γίνει όπως παλιά, αφού αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ελληνικο πρωτάθλημα, αυτη η Α1 δεν αρμόζει στο ελληνικό μπασκετ. Ο Αρης εφερε το μπασκετ στην Ελλάδα και στα σπίτια των Ελλήνων  και μέσω του Αρη θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε με το τεράστιο όνομα που έχει. Θέλει χρόνο η προσπάθεια αυτη, αλλα πιστεύουμε με δουλειά να  μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, που θα ωφελήσει πρώτα τον Αρη, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ. Πρώτο μέλημα είναι η καινούρια διοίκηση να βρει τα πατήματά της, εχω γνωρίσει σημαντικούς ανθρώπους και ‘’άρρωστους’’ με την ομάδα εντός και εκτός διοίκησης που τους κοιτάω και με κοιτάνε στα μάτια».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: Τα αγωνιστικά δεν τα αναλαμβάνω μόνος μου σε συνεργασία με τους κ. Γαλιλαία και Αρβανίτη με τη γνώμη και του κ. Λάσκαρη. Είναι κατι που δε γίνεται σε ατομικό επίπεδο αλλα σε κάτι ομαδικό, συλλογικό και όπως αρμόζει στην ομάδα

Για την συμφωνία με τον Δημήτρη Πριφτη: «Ο κ. Πρίφτης επιτέλεσε ενα καλό έργο στον ΑΡΗ, και του άξιζε η ευκαιρία να συνεχίσει σε αυτή την προσπάθεια. Για το Δημήτρη αποφάσισαν πολλοί άνθρωποι. Είναι μέσα στους 3-4 ανερχόμενους προπονητές της Ελλάδας. Εχει επιδείξει έργο και εγω που και τον γνωριζω ήμουν υπερ της παραμονής του».

Για το ύψος του αγωνιστικού μπάτζετ: «Τα μπατζετ θα ειναι σε λογικά πλαίσια. Η οικογένεια Λασκαρη δε θα ασκήσει νεοπλουτισμό, ήρθε να μείνει, να πετύχει και να κάνει έργο. Το μπατζετ θα ανακοινωθεί από τον πρόεδρο Αρβανίτη και θα είναι αρκετά καλύτερο από το περσινό. Σίγουρα η ομάδα θα είναι καλύτερη και όλοι προπονητές και παίχτες θα ξέρουν οτι θα πληρώνονται στην ώρα τους. Μένουν όλα να φανούν στο γήπεδο».

Για τις φήμες για πιθανή συνεργασία με άλλους συλλόγους: «Η σχέση μου με το Παγκράτι ειναι γνωστή, γιατί κάτι ακούστηκε για την ομάδα του Παγκρατιου, που αγαπάω, που μένω, είναι τα στέκια μου, οι φίλοι μου, η οικογένεια μου και εγινε μεγάλος ντόρος το βραδυ της Δευτέρας. Ο Αρης πρέπει πρώτα να λύσει τα δικά του θέματα και μετα να δει και προς τα εξω. Υπάρχουν σκέψεις για συνεργασίες, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Το δημοσίευμα δεν ισχύει γιατί μου δημιούργησε πρόβλημα με τα αδέρφια μου. Μακάρι να γίνει κάτι καλό.

Για τη  συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση: «Το θέμα το χειριζεται αποκλειστικά ο κ. Λάσκαρης και μακάρι να πετύχουμε να παίξουμε σε αυτήν. Οτιδήποτε θα ανακοινωθεί από τον ίδιο. Μακαρι στις 2 του Ιούλη να είμαστε στις ομάδες που θα ανακοινωθούν και στις 9 να είμαστε στην Βαρκελώνη για την κλήρωση».

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X