Ανανέωσε στους Ρόκετς ο Παπανικολάου

από AllAboutARIS

Ο Κώστας Παπανικολάου θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο NBA αφού η ομάδα ανανέωσε για ακόμη έναν χρόνο το συμβόλαιο του.

Παραμένει στους Χιούστον Ρόκετς ο Έλληνας φόργουορντ, αφού και ο ίδιος τόνισε πως θέλει να παραμείνει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Κώστας Παπανικολάου θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες τους στους Χιούστον Ρόκετς, οι οποίοι έκαναν χρήση της σχετικής οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιό τους με τον 24χρονο διεθνή φόργουορντ.

Ο Ελληνας φόργουορντ ακόμα και αν δεν συνέχιζε στους Ρόκετς, δεν είχε κρύψει πως σκοπός του ήταν να συνεχίσει να παραμείνει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι Χιούστον Ρόκετς πάντως φρόντισαν να κρατήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους τον Κώστα Παπανικολάου, καθώς έκαναν χρήση του ειδικού όρου που υπήρχε στο συμβόλαιό τους με τον Ελληνα φόργουορντ και δεν τον άφησαν ελεύθερο. Μένει πάντως να δούμε τι σχέδια έχει η ομάδα του Χιούστον για τον «Παπ», καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να τον χρησιμοποιήσει σε κάποια ανταλλαγή ή να τον αποδεσμεύσει.

Προτεινόμενα Άρθρα