«Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΑΡΗΣ» (vid)

από AllAboutARIS

Ο Νίκος Γκάλης παρότι αργοπορημένος, αποθεώθηκε από τους φιλάθλους του ΑΡΗ που περίμεναν υπομονετικά να μπουν στο Μουσείου των «κιτρίνων».

Ο «Νικ» μίλησε για το Μουσείο του ΑΡΗ, στο οποίο όπως είναι λογικό έχει την δική του γωνία και αρχικά τόνισε: «Είναι μία σημαντική στιγμή για μένα αλλά και για όλους όσους αγαπούν το μπάσκετ. Είναι για να μαθαίνουν οι μικροί και να θυμούνται οι παλιοί» και πρόσθεσε: «Ευχαρίστως να δώσω ότι μπορώ. Βέβαια ότι είχα γιατί πολλά εκείνα τα χρόνια θα έδινα στον κόσμο, φανέλες, σορτσάκι. Υπάρχει κόσμος που έχει περισσότερα πράγματα από μένα».

Ο Νίκος Γκάλης πρόσθεσε: «Η ψυχή μου είναι εδώ μέσα. Το σπίτι μου. Είμαι περήφανος για τον σύλλογο μου. Είμαι, ήμουν και θα είμαι ΑΡΗΣ» και συμπλήρωσε: «Οι παλιοί συμπαίκτες είναι παλιοί φίλοι αλλά και τώρα φίλοι. Στον ΑΡΗ πιστεύω ότι τότε ήμασταν όλοι μία οικογένεια, η διοίκηση με τους παίκτες. Πιστεύω ότι και τώρα κάτι γίνεται σημαντικό με τον καινούργιο επενδυτή».

 

«Δεν θέλω να λέω όχι αλλά δεν μπορώ να πω και ναι. Η προσπάθεια έχει να κάνει με την δημιουργία μίας ομάδας μέσα στο γήπεδο η οποία να μπορεί να σταθεί και πιστεύω βήμα βήμα, να μην βιαζόμαστε θα κάνουμε μία ωραία ομάδα» και συμπλήρωσε για τον Νίκο Λάσκαρη: «Ο άνθρωπος έχει ήδη βοηθήσει την ομάδα στο μικρό διάστημα που είναι εδώ, έχει δείξει όρεξη να βοηθήσει την ομάδα και πιστεύω και βλέποντας τον κόσμο κοντά, θα αγαπήσει και τον ΑΡΗ».

 

Προτεινόμενα Άρθρα