«Ολα μπορούν να γίνουν» (vids)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι είπε ο «Ξανθός» για τα εγκαίνια του μουσείου της ΚΑΕ

Ο Γιάννης Ιωαννίδης αποτελεί κομμάτι της ένδοξης ιστορίας του ΑΡΗ και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από τα εγκαίνια του μουσείου της ΚΑΕ. Ο προπονητής της αυτοκρατορίας του ΑΡΗ τόνισε:

«Ο ΑΡΗΣ έχει καταφέρει να βάλει την πορτοκαλί την μπάλα σε όλα τα σπίτια. Επομένως αυτό το Μουσείο έπρεπε να έχει γίνει πιο νωρίς. Η ιστορία πρέπει να γράφεται και να μένει. Την ιστορία πρέπει να τη σέβεσαι για να σε σέβεται. Αν υπάρχει αγάπη και γνώση, τότε όλα μπορούν να γίνουν. Γιατί είναι άλλο να είμαι εδώ, γιατί έχει κόσμο, και άλλο είναι η ψυχή μου να είναι εδώ! Όταν πραγματικά η ψυχή είναι εδώ και επειδή πρόκειται για ανθρώπους, οι οποίοι μπορούν να δώσουν και χρήματα και να ανέβει η ομάδα, τότε όλα μπορούν να γίνουν…».

Για το περίφημο σακάκι του που βρίσκεται μεταξύ των εκθεμάτων στο μουσείο, δήλωσε: «Είναι ένα σακάκι, το οποίο φορούσα. Για τον ΑΡΗ σημαίνει πολλά, αλλά και για μένα λέει πολλά».

Για τη δική του συνεισφορά στο τμήμα μπάσκετ του ΑΡΗ, υπογράμμισε: «Εγώ έπαιξα μπάσκετ 19 χρόνια στον ΑΡΗ. Έχω βάλει 5.000 πόντους, μείον 30…. Επομένως, είμαι ο 2ος σκόρερ μετά τον Γκάλη όλων των εποχών, ενώ έχω διατελέσει και εννιά χρόνια προπονητής, κατακτώντας 13 τίτλους».

Δείτε στην Yellow TV τις δηλώσεις του «Ξανθού»

Προτεινόμενα Άρθρα