Φεύγει και το… αλλάζει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στην αγορά για ακόμη έναν ψηλό οι «κίτρινοι»

Τον τελευταίο καιρό ολόκληρος ο ΑΡΗΣ περίμενε δύο πράγματα. Αρχικά την συμμετοχή της ομάδας στο Γιούροκαπ της νέας χρονιάς και κατά δεύτερον την παραμονή του Αλέξανδρου Βεζένκοφ.

Η Ευρώπη τελικά ήρθε για τον ΑΡΗ, δεν συνοδεύτηκε όμως από την παραμονή του Βούλγαρου άσσου, όπως περίμεναν αρκετοί. Ο 19χρονος φόργουορντ πήρε την δύσκολη απόφαση να πει «αντίο» στην ομάδα, η αποχώρηση του από την οποία αλλάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον σχεδιασμό της.

Το πρώτο δεδομένο είναι ότι «ανοίγει» το μπάτζετ, αφού ο ΑΡΗΣ δεν θα διαθέσει 150 χιλιάδες ευρώ για τον Βεζένκοφ. Εκτός φυσικά αν βρει κάποια ποιοτική περίπτωση παίκτη και αποφασίσει να κάνει την υπέρβαση. Παράλληλα, η αποχώρηση του ταλαντούχου φόργουορντ ανοίγει μία θέση στο «4» και το «5», αναγκάζοντας τον ΑΡΗ να βγει στην αγορά για ακόμη έναν ψηλό, ώστε να ενισχύσει την φροντ λάιν του. Αν μπορεί να υπάρξει ένα θετικό από την συγκεκριμένη εξέλιξη, είναι όι η υπόθεση δεν εξελίχθηκε σε… σήριαλ. Ηταν κάτι που δεν ήθελε ο ΑΡΗΣ και τώρα μπορεί να αναδιαμορφώσει τα πλάνα του έχοντας σίγουρα περισσότερο χρόνο στην διάθεση του. 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X