Η κίτρινη καρδιά του τρελού Ιταλού!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

"Τους αγαπώ πολύ και θέλω να ξέρουν πως η καρδιά μου είναι κίτρινη"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Με κάλεσαν για να έρθω να δω ο μουσείο και ήταν μια πάρα πολύ εικόνα και εκδήλωση. Μου άρεσε που είδα τις φανέλες, τους τίτλους και όλα αυτά και ήταν κάτι πάρα πολύ ωραία», είπε στον Αρενα για να συνεχίσει:

Για το αν μίλησε με τον Γιάννη Ιωαννίδη:

«Δεν είπαμε πάρα πολλά πράγματα. Απλά θυμάμαι τότε που τον είχαμε κερδίσει στο τελικό με την ΑΕΚ».

Για το αν μίλησε με τον Νίκο Γκάλη:

«Είναι ένας ήρωας όχι μόνο για το Ελληνικό μπάσκετ αλλά για όλη την Ευρώπη. Ήταν κάτι το εξαιρετικό το ότι έκανα μια χειραψία μαζί του και βγήκα μια φωτογραφία μαζί του. Είναι πολύ σημαντικό που ονομάστηκε με το όνομα του το γήπεδο. Δυστυχώς δεν έπαιξα συμπαίκτης μαζί του αλλά έπαιξα μαζί του ως αντίπαλος».

Για το τι σημαίνει ο Άρης για το Ελληνικό μπάσκετ:

«Ελπίζω ο Άρης να επιστρέψει στις δόξες του παρελθόντος όπως τότε που είχε τον Γκάλη, τον Γιαννάκη και τον Σούμποτιτς και κατακτούσε όλους τους τίτλος. Φέτος πήγε αρκετά καλά και η ευχή μου είναι να επιστρέψει και πάλι ψηλά».

Για την φωτογραφία όπου χτυπάει το τύμπανο του Άρη:

«Όλοι θυμούνται την στιγμή που είχα πάρει το τύμπανο και έφτιαχνα τον ρυθμό μετά από την κατάκτηση του κυπέλλου. Είχε και άλλες φωτογραφίες δικές μου στο μουσείο και είναι μεγάλη τιμή για εμένα».

Για το αν έχει κάποια πρόταση από τον Άρη:

«Είχα συναντηθεί με τον πρόεδρο και του είχα πει πως όποτε με θελήσουν να είμαι μέρος του Άρη θα γίνω μέρος του συλλόγου».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Άρη:

«Τους αγαπώ πολύ και θέλω να ξέρουν πως η καρδιά μου είναι κίτρινη»!

Προτεινόμενα Άρθρα