Τα δεδομένα με Ξανθόπουλο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από τις περιπτώσεις παικτών που συνεχίζουν να απασχολούν τον ΑΡΗ

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος είναι από τα ονόματα που παραμένουν στην λίστα του ΑΡΗ για το ρόστερ της νέας χρονιάς. Στο Αλεξάνδρειο βλέπουν «ζεστά» την περίπτωση του 31χρονου γκαρντ ως μία καλή εναλλακτική στον άσσο, αλλά για την ώρα δεν μπορεί να προχωρήσει, από την στιγμή που ο παίκτης έχει στραμμένη άλλου την προσοχή του.

Ο γκαρντ του Πανιωνίου ψάχνει ένα από τα τελευταία καλά συμβόλαια της καριέρας του, για αυτό και αναμένει μήπως υπάρξει κάποια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Η μόνη φορά που πέρασε τα σύνορα ήταν για λογαριασμό της Ισπανικής Ομπραντόιρο, την σεζόν 2013-2014, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και φορέσει την φανέλα του Πανιωνίου. Πέραν όμως του εξωτερικού, υπάρχει και ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα ο Ξανθόπουλος ελπίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα ασχοληθούν με την περίπτωση του και θα τον αποκτήσουν ως μπακ απ στον άσσο, κάτι που όμως θεωρείται αρκετά δύσκολο.

Ολα τα παραπάνω κάνουν σαφές ότι η περίπτωση του Ξανθόπουλου δεν θα είναι εύκολη και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο, μέσα στον οποίο ο ΑΡΗΣ δεν αποκλείεται να στρέψει σε την προσοχή του σε άλλες εναλλακτικές. 

Προτεινόμενα Άρθρα