Η… ανοικοδόμηση της φροντ λάιν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ακόμη και για τέσσερις ψηλούς μπορεί να κινηθεί η ομάδα μέσα στο καλοκαίρι

Η αποχώρηση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ σηματοδοτεί την αλλαγή του αγωνιστικού σχεδιασμού για τον ΑΡΗ. Και αυτό δεν σημαίνει τελικά ότι θα βγει στην αγορά για να βρει μόνο τον αντικαταστάτη του Βούλγαρου άσσου, αλλά για την πλήρη… ανοικοδόμηση της φρόντ λάιν.

Βάσει των τωρινών δεδομένων, ο μόνος ψηλός στην ομάδα είναι ο Σίμτσακ, αφού ο Χαρίσης εκτός απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν. Ακόμη και ο Νέιμικ ενδέχεται να αποχωρήσει, κάτι που αν επιβεβαιωθεί, θα σημαίνει ότι ο ΑΡΗΣ θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον τεσσάρων παικτών, δύο για την θέση «4» και άλλων δύο για την θέση «5».

Οι δύο που προορίζονται για βασικοί θα είναι σίγουρα ξένοι και λογικά Αμερικανοί, σε κάθε περίπτωση όμως χρειάζεται δουλειά και χρόνο για να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές από τον Δημήτρη Πρίφτη. Το βάρος θα δοθεί αρχικά στον αντι-Βεζένκοφ, αφού από αυτόν θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό και η παραμονή του Νέιμικ. Αν βρεθεί δηλαδή ένα «τεσσάρι» με έφεση στο σκοράρισμα, τότε ο Αμερικανός δεν αποκλείεται να παραμείνει, για να κάνει την… βρώμικη δουλειά στην άμυνα και έτσι θα γίνουν τρεις κινήσεις για τους ψηλούς. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αποτελέσει παρελθόν.

Προτεινόμενα Άρθρα