Δεν θα βιαστεί…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τσεκάρει ήδη παίκτες ο 47χρονος τεχνικός, αλλά θα περιμένει

Το πρώτο διάστημα του σχεδιασμού του νέου ΑΡΗ και οι μέχρι τώρα κινήσεις ή συζητήσεις στην ελληνική αγορά, δίνουν ένα πρώτο στίγμα των σκέψεων του Δημήτρη Πρίφτη για το στήσιμο του νέου ρόστερ και τον τρόπο που θα γίινει αυτό.

Η απόκτηση του Ζάρα, οι συζητήσεις με τον Πελεκάνο και οι «ματιές» σε άλλες περιπτώσεις Ελλήνων παικτών, αφήνουν κατά κάποιο τρόπο τα καλύτερα για μετά. Και ποια είναι τα καλύτερα; Φυσικά η απόκτηση των ξένων παικτών και κυρίως των Αμερικανών. Δηλαδή εκείνουν που τραβούν και τα περισσότερα βλέμματα.

Η παρουσία του Πρίφτη στο Ορλάντο εντάσσεται στο πλαίσιο της αναζήτησης για τις καλύτερες δυνατές λύσεις όσον αφορά τους… πρωτοκλασάτους παίκτες ή αλλιώς τους «πενταδάτους» της νέας χρονιάς. Ο κόουτς του ΑΡΗ ήδη έχει κάποια ονόματα στην λίστα του. Σίγουρα θα προσθέσει περισσότερα με την παρουσία του στις ΗΠΑ, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρόκειται να βιαστεί, ώστε να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Κάτι που σημαίνει ότι το συγκεκριμένο… μέτωπο θα αρχίζει να ξεκαθαρίζει λογικά από τις αρχές του Αυγούστου και μετά. 

Προτεινόμενα Άρθρα