Τι συμβαίνει με Γουότερς…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Διακριτικά παρακολουθούν στην ΚΑΕ την περίπτωση του 29χρονου γκαρντ

Οσο η συμπλήρωση του… ελληνικού παζλ στον ΑΡΗ φτάνει στο τέλος της, τόσο θα έρχεται στο προσκήνιο ο «φάκελος» των ξένων και απόκτηση των «πενταδάτων» της νέας χρονιάς. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η περίπτωση του Ντόμινικ Γουότερς, η οποία έχει ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά της, όπως φυσικά και η απόκτηση των υπόλοιπων ξένων.

Ο Αμερικανός γκαρντ απασχολεί τον Πρίφτη από πέρυσι, για αυτό και τον είχε στα υπόψιν του. Με την ολοκλήρωση των μικρών τελικώ της Μπάσκετ Λιγκ, ο ΑΡΗΣ πραγματοποίησε μία διερευνητική επαφή με την πλευρά του παίκτη έπεσε όμως σε… τοίχο ή καλύτερα στις υπερβολικές οικονομικές του απαιτήσεις.

Στην πρώτη και μοναδική κουβέντα που έγινε με τον Γουότερς, ο Αμερικανός ζήτησε κάτι παραπάνω από 100 χιλιάδες ευρώ, χρήματα τα οποία ο ΑΡΗΣ έκρινε ότι είναι πάρα πολλά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρξει άλλη επαφή με την πλευρά του 29χρονου γκαρντ μέχρι στιγμής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει παύσει και το ενδιαφέρον του ΑΡΗ.

Ο Δημήτρης Πρίφτης συνεχίζει να έχει στην λίστα του το όνομα του Γουότερς, μαζί με κάποιους άλλους υποψηφίους για την θέση του βασικού γκαρντ Η μόνη περίπτωση για να υπάρξουν εκ νέου επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, είναι ο Γουότερς να ρίξει τις απαιτήσεις του σε πενταψήφιο νούμερο, κάτι που είναι πιθανό όσο παραμένει χωρίς ομάδα. Αν φυσικά δεν το κάνει, ο ΑΡΗΣ θα ενεργοποιήσει τις εναλλακτικές επιλογές του.

Προτεινόμενα Άρθρα