Συνεχίζει να πληρώνει ο Λάσκαρης

από AllAboutARIS

Κάνοντας χρήση του νόμου ο Νίκος Λάσκαρης έδωσε εντολή να πληρωθεί οφειλή στην εφορία που βεβαιώθηκε από τη σεζόν 2011-12 και γλιτώνει παραπάνω από τα διπλάσια σε προσαυξήσεις.

Όταν ο Νίκος Λάσκαρης έλεγε ότι πρωταρχικός στόχος για τον ίδιο και τους συνεργάτες του στην ΚΑΕ είναι να εξυγιάνει τον ΑΡΗ και στη συνέχεια να βάλει μπρος το πλάνο για το βήμα παραπάνω, προφανώς και δεν το έλεγε τυχαία ούτε ήταν έπεα πτερόεντα. Το εννοούσε και η συνέπεια λόγων και έργων του νέου ιδιοκτήτη της ΚΑΕ το επιβεβαιώνει κάθε μέρα.

Μετά την προκαταβολή των δόσεων στην εφορία για το άρθρο 99 ως τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους, ο Νίκος Λάσκαρης θα προχωρήσει μέσα στην εβδομάδα σε μια ακόμη σημαντική καταβολή κλείνοντας ακόμη μια οικονομική πληγή του παρελθόντος. Για την ακρίβεια ως την Τετάρτη που εκπνέει η προθεσμία του υπουργείου Οικονομικών θα κάνει χρήση του νόμου που του δίνει τη δυνατότητα με εφάπαξ καταβολή ενός ποσού να γλιτώσει τις προσαυξήσεις. Έτσι καταβάλλοντας 236.000 ευρώ, ποσό που βρέθηκε μετά από έλεγχο της σεζόν 2011-12 θα γλιτώσει τον ΑΡΗ από προσαυξήσεις ύψους περίπου 287. 000 ευρώ. Και όλοι καταλαβαίνουμε, τι σημαίνει να καταβάλεις στη σημερινή οικονομική συγκυρία ένα τέτοιο ποσό. Ο Λάσκαρης όμως όχι μόνο μπορεί αλλά το κάνει κιόλας δείχνοντας αν μη τι άλλο ότι έχει πάρει πολύ σοβαρά την επένδυσή του στον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα