Επαφή με Νέιμικ

από AllAboutARIS

Ο Ντρου Νέιμικ βρίσκεται στα πλάνα του Δημήτρη Πρίφτη για τον ΑΡΗ της ερχόμενης σεζόν.

Η περίπτωση του Νέιμικ περνάει ξανά στο προσκήνιο για τους «κίτρινους» που επιθυμούν να διατηρήσουν τον Αμερικανό σέντερ και την επόμενη σεζόν στο «Nick Galis Hall». Οι αγωνιστικές του επιδόσεις και η συνολική συμπεριφορά του  τόσο εντός, όσο κι εκτός παρκέ δεν έχουν αφήσει… ασυγκίνητους τον Δημήτρη Πρίφτη και τους συνεργάτες του.                                    
Ο 30χρονος σέντερ βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από το εξωτερικό, ωστόσο δείχνει και ο ίδιος επιθυμία να παραμείνει στον ΑΡΗ με τον οποίο έχει δεθεί. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί μια συζήτηση με την πλευρά του Αμερικανού παίκτη σχετικά με τις οικονομικές του απαιτήσεις για την ερχόμενη σεζόν. Είναι προφανές ότι αυτές θα είναι αυξημένες σε σχέση με τις περσινές του απολαβές, απόρροια της εξαιρετικής σεζόν που είχε με τη φανέλα των «κιτρίνων».

Εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό και αποδειχθεί ότι το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε ο Αμερικανός κατά τη διάρκεια των πλέι οφ δεν είναι ικανό να τον κρατήσει μακριά από την αγωνιστική δράση στο μέλλον (ήδη έχει αποκλειστεί η αναγκαιότητα χειρουργικής επέμβασης), τότε είναι πολύ πιθανό ΑΡΗΣ και Νέιμικ να συνεχίσουν μαζί και την επόμενη σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα