Ανακαλείται η μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟ

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Παράλληλα, η ΕΕΑ δεν έβγαλε απόφαση (οι ψήφοι ήταν 3-3) σχετικά με την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΕΚ στα κουπόνια του στοιχήματος λόγω ασυμβίβαστου (εμπλοκή του Δημήτρη Μελισσανίδη στην "Ενωση" και τον ΟΠΑΠ)

Παράλληλα, η ΕΕΑ δεν έβγαλε απόφαση (οι ψήφοι ήταν 3-3) σχετικά με την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΕΚ στα κουπόνια του στοιχήματος λόγω ασυμβίβαστου (εμπλοκή του Δημήτρη Μελισσανίδη στην “Ενωση” και τον ΟΠΑΠ), με την υπόθεση να αναμένεται να συζητηθεί την ερχόμενη Τρίτη (28/07, 12:00), με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να καλείται να βρεθεί ενώπιον της Επιτροπής προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Αίτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός περί ανάκλησης της από 05.12.2014 χορηγηθείσας άδειας μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ανακαλείται η άδεια μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

2. Α) Εξώδικη δήλωση-Διαμαρτυρία και Πρόσκληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί παραβίασης του Κανονισμού Οργάνωσης Λειτουργίας και Διεξαγωγής των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε. (ΚΥΑ 37336/2008, ΦΕΚ Β΄1590) από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Β) Αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ περί έγκρισης συμμετοχής της στα έντυπα προγράμματος των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Αναβολή για την Τρίτη 28.07.15 ώρα 12:00, προκειμένου να κληθεί ο κ. Δ. Μελισσανίδης ενώπιον της Επιτροπής προς παροχή διευκρινήσεων”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X