Από εβδομάδα του Τσούπκοβιτς

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από εβδομάδα και οι εξελίξεις στην περίπτωση Χρηστίδη

Πολύ κοντά στην τέταρτη μεταγραφή του είναι ο ΑΡΗΣ και συγκεκριμένα στην απόκτηση του Σλάβεν Τσούπκοβτις, ο οποίος βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στο στόχαστρο της ομάδας. 

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει δώσει το τελικό «οκ» για την ένταξη του Σέρβου φόργουορντ στο ρόστερ της ομάδας, αφού έχει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που ψάχνει και υπάρχει ταύτιση στο οικονομικό. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θεωρείται δύσκολο να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, οι οποίες μετατίθενται για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όταν και αναμένεται να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς ΚΑΕ.

Τα ίδια δεδομένα ισχύουν πάνω-κάτω όσον αφορά και την περίπτωση του Βασίλη Χρηστίδη, Ο 17χρονος φόργουορντ-σέντερ βρίσκεται μία ανάσα από τον ΑΡΗ και εφόσον ρυθμιστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, τότε θα επισημοποιηθεί η απόκτηση του, λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα. 

Οσον αφορά τον Τσαλμπούρη, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και εφόσον δεν προκύψει κάποιο κώλυμα, τότε θα αποκτηθεί και αυτός, σε μία ακόμη σημαντική επένδυση για το μέλλον.

Προτεινόμενα Άρθρα