"Επένδυση" με Χρηστίδη και Τσαλμπούρη

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ πέρα από μία πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα στο παρόν, θέλει να δημιουργήσει τις βάσεις για να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον.

Σε αυτό το πλάνο εντάσσονται οι προσπάθειες των ανθρώπων του ΑΡΗ να ντύσουν στα “κιτρινόμαυρα” δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας. Πρόκειται για τον Βασίλη Χρηστίδη (γεννημένος το 1998 με ύψος 2.06) από τον Μαντουλίδη και τον Γιώργο Τσαλμπούρη (γεννημένος το 1996 με ύψος 2.16) που αγωνίζεται στο NCAA με το Iowa State.

Σε πιο προχωρημένο στάδιοα φαίνεται να βρίσκεται η υπόθεση του Χρηστίδη καθώς ο ΑΡΗΣ τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του και αυτό που απομένει είναι να δώσει τα χέρια και με τον νεαρό παίκτη. Κάτι που εκτός απροόπτου είναι θέμα χρόνου να συμβεί και λογικά ο Χρηστίδης θα γίνει παίκτης του ΑΡΗ εντός της προσεχούς εβδομάδας.

Όσον αφορά τον Τσαλμπούρη, ο 19χρονος παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο και της ΑΕΚ με τον ΑΡΗ να κάνει την… κίνησή του σε συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, με τον διεθνή φόργουορντ στην Κατερίνη πριν λίγες μέρες. Ο Τσαλμπούρης που είχε οκτώ συμμετοχές πέρσι με το Iowa State δεν έχει αποφασίσει αν θα επιστρέψει στην Αμερική καθώς φέρεται δυσαρεστημένος από την αποχώρηση του προπονητή που τον έφερε στην ομάδα, Φρεντ Χόιμπεργκ, που μετακόμισε στο Σικάγο για λογαριασμό των Bulls. Η τελική του απόφαση αναμένεται στο προσεχές διάστημα και αν τελικά αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, ο ΑΡΗΣ έχει αρκετές πιθανότητες να “δέσει” ένα πολύ μεγάλο ταλέντο.

Προτεινόμενα Άρθρα