Ερχονται ανακοινώσεις…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Συμπληρώνεται σιγά-σιγά το παζλ της νέας χρονιάς

Γεμάτη εβδομάδα αναμένεται να είναι για τον ΑΡΗ αυτή που ξεκινάει σήμερα, κυρίως όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι και την ενίσχυση του ρόστερ. Οι «κίτρινοι» αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να κάνουν από μία μέχρι και έξι μεταγραφές, συμπληρώνοντας έτσι το παζλ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 Συγκεκριμένα, μέχρι αύριο αναμένεται να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του Τσούπκοβιτς, αφού οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, ενώ άμεσα αναμένεται να τελειώσουν και οι υποθέσεις των Χρηστίδη και Τσαλμπούρη, οι οποίοι είναι έτοιμοι να ντυθούν στα «κίτρινα». Οσον αφορά τον Μπούνιτς, υπάρχει και εκεί η αίσθηση  ότι η υπόθεση τα τελειώσει θετικά, για να αποτελέσει την εναλλακτική επιλογή στην θέση του σέντερ. 

Αισιοδοξία υπάρχει στην ΚΑΕ όσον αφορά και το… μέτωπο των Αμερικανών, όπου ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις των ΜακΝίλ και Γουότερς. Αμφότεροι θέλουν να αγωνιστούν στον ΑΡΗ και καθημερινά πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο στην ομάδα, με τις μεταγραφές τους να επισημοποιούνται άμεσα, εφόσον πουν το «ναι» και πέσουν οι υπογραφές.

Προτεινόμενα Άρθρα