Επιλέγει εμπειρία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε λύσεις παικτών που θα αντέξουν τον… μαραθώνιο της φετινής χρονιάς καταλήγει ο κόουτς του ΑΡΗ

Εναν ΑΡΗ έμπειρο και με παίκτες που έχουν παραστάσεις προσπαθεί να «χτίσει» ο Δημήτρης Πρίφτης για την νέα χρονιά, όπως φαίνεται τουλάχιστον από τις μέχρι τώρα επιλογές. 

Μέχρι στιγμής η ομάδα έχει αποκτήσει τον 34χρονο Πελεκάνο, τον 31χρονο Ξανθόπουλο και τον 27χρονο Ζάρα, με τους δύο πρώτους να έχουν πλούσια εμπειρία, ενώ αρκετές παραστάσεις διαθέτει και ο πρώην γκαρντ του ΚΑΟΔ.

Στο μέτωπο αυτών που πιθανότατα θα έρθουν στην ομάδα, ο Τσούπκοβιτς είναι 27 χρονών, ενώ υπάρχει επίσης ο 29χρονος Γουότερς, ο 28χρονος ΜακΝίλ και ο 26 χρόνος Μπούνιτς.

Αν σε όλους τους παραπάνω προστεθεί και ο Βασίλης Σίμτσακ, τότε γίνεται ξεκάθαρη η πρόθεση του Πρίφτη για έναν ΑΡΗ έμπειρο και φυσικά με βάθος στο ρόστερ του. Ετσι ώστε η ομάδα να μπορέσει να ανταπεξέλθει στον… μαραθώνιο της νέας σεζόν, η οποία εκτός του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, θα περιλαμβάνει και το Γιούροκαπ. Δηλαδή δύο παιχνίδια την εβδομάδα, διαδικασία στην οποία ο έμπειρος παίκτης μπορεί να ανταπεξέλθει σαφώς καλύτερα, ειδικά όσοι έχουν ήδη εμπειρία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα