Προτιμούν την ΑΕΚ για Τσαλμπούρη;

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

ΑΕΚ και Πιερικός Αρχέλαος τα βρήκαν σε όλα, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA και ο Γιώργος Τσαλμπούρης οδεύει προς την «Ένωση»!

Παρά το γεγονός ότι μετά την συνάντηση των ανθρώπων του ΑΡΗ με την ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου, υπήρχε η αίσθηση ότι ο Τσαλμπούρης θα μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο φαίνεται ότι η ομάδα της Κατςρινής προτιμά να δώσει τον παίκτη στην ΑΕΚ.

Αυτό προκύπτει με βάση τις πληροφορίες από την Αθήνα, αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μία τελευταία κίνηση από την πλευρά του Νίκου Λάσκαρη. Τι αναφέρει το ρεπορτάζ σε αθηναική ιστοσελίδα…
Ο Έλληνας γίγαντας πέρασε την σεζόν 2014-15 στο Iowa State και τις ΗΠΑ. Δυνάμωσε, έβαλε 11 κιλά στο κορμί του και αποτελεί… πολυτέλεια για κάθε ομάδα. Κι αυτό γιατί πρόκειται για έναν διεθνή με τις μικρές ομάδες άσο, που κοιτάζει τον κόσμο από τα 216 εκατοστά!

Νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι και οι «αιώνιοι» είχαν ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του, ενώ στο παιχνίδι της απόκτησής του είχε μπει και ο ΑΡΗΣ. Εν τέλει, οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως ο «Τσαλ» προβάρει τα «κιτρινόμαυρα»!

Προτεινόμενα Άρθρα