Οριστικά τέταρτη η Εθνική

από AllAboutARIS

Η Εθνική Εφήβων περίμενε νίκη της Λιθουανίας κόντρα στην Τουρκία, όμως αυτή δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να τερματίσει στην τέταρτη θέση του ομίλου της, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα κόντρα στη Ρωσία.

Η Τουρκία, λίγες ώρες μετά τη συντριβή από την Εθνική μας ομάδα με 54-77, επέστρεψε δυνατή και επιβλήθηκε της Λιθουανίας με 67-73. Με το αποτέλεσμα αυτό η γειτονική χώρα κατέλαβε την πρώτη θέση του ομίλου, αφήνοντας τη Λιθουανία στη δεύτερη θέση. Φυσικά, το αποτέλεσμα ενδιέφερε άμεσα την «γαλανόλευκη».

Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου ήθελαν νίκη της Λιθουανίας, ώστε να… παλέψουν για την δεύτερη θέση του ομίλου, όμως, το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν δεν ήρθε ποτέ. Κάπως έτσι, η Εθνική ομάδα θα τερματίσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου, ό,τι κι αν γίνει στο παιχνίδι με την Ρωσία, που ξεκινάει σε λίγη ώρα.

Όσο για τον αντίπαλό της; Θα προκύψει από την αναμέτρηση της Γερμανίας με την Γαλλία, με τον νικητή του ζευγαριού να τερματίζει στην πρώτη θέση του άλλου ομίλου και να διασταυρώνεται με την Εθνική στη φάση των «8» του Eurobasket U18.

Προτεινόμενα Άρθρα