«Θα διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του ΑΡΗ»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Το χαρτί είθναι εξωπραγματικό»

Την αντίδραση του ΑΡΗ στο θέμα Κλαρκ και τα εξωφρενικά ποσά που ζήτουν από την ομάδα προανήγγειλε ο Στάθης Ρούσσος, με συνέντευξη του στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air».

Το μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ τόνισε ότι η ομάδα δεν φοβάται τέτοιου είδους περιπτώσεις, υπογράμμισε ότι οι οφειλες προς τον παίκτη είναι μόνο 100 χιλιάδες ευρώ, ενώ αναφέρθηκε και στην εκκαθάριση της ΠΑΕ.

Για το θέμα που προέκυψε με την περίπτωση του Κλαρκ: «Οι νομικοί μας είναι έγκριτοι και ξέρουν τέτοιου είδους υποθέσεις. Μας ήρθε μία επιστολή χωρίς καν σφραγίδες και αξίωναν ένα τρελό ποσό. Υπάρχουν τα χαρτιά εκείνα που υποδεικνύον ότι ο παίκτης δεν έχει άλλες απαιτήσεις. Εμείς θα κινηθούμε νομικά, μετά και τη συζήτηση που είχαμε με τον κ. Λάσκαρη, για να διασφαλίσουμε και τα συμφέροντα του μεγαλομετόχου».

Για τα νούμερα για τα οποία κάνει λόγο η πλευρά του παίκτη: «Τα νούμερα είναι εξωπραγματικά. Το πραγματικό νούμερο είναι οι 100 χιλιάδες ευρώ. Ηταν κανονικά γραμμένο σε όλες τις υποχρεώσεις της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Είχαμε να ενοχληθούμε τουλάχιστον πάνω από έναν χρόνο για το συγκεκριμένο ζήτημα. Βάζουν μέσα και τον τρίτο χρόνο συμβολαίου του παίκτη, τότε όμως δεν έπαιζε στον ΑΡΗ, αλλά σε άλλη ομάδα.

Το χαρτί είναι εξωπραγματικό. Δεν ξέρω ποιος είναι πίσω από αυτά που γράφτηκαν. Ο ΑΡΗΣ όμως είναι πολύ μεγάλο σωματείο και δεν φοβάται τέτοια πράγματα».

Για την ενίσχυση του ΑΡΗ: «Η επιτυχία του ΔΣ τα τελευταία χρόνια, έχει να κάνει με το πώς μοιράζονται οι αρμοδιότητες. Αυτοί που έχουν αναλαμβάνει το θέμα των μεταγραφών κάνουν πολύ καλή δουλειά και η ομάδα βαδίζει στον σωστό δρόμο».

Για την έγκριση που αναμένει ο Λάσκαρης από την ΕΕΑ: «Ηταν λίγο άτυχη στιγμή, γιατί είχαμε το θέμα του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα».

Για τα διαρκείας της νέας χρονιάς: «Εχει γίνει μία προεργασία, πιστεύουμε μέσα στις επόμενες ημέρες να βγουν τα διαρκείας».

Για την εκκαθάριση της ΠΑΕ: «Το θέμα είναι η ομάδα να ανέβει στην Φούτμπολ Λιγκ. Μετά, όλα θα προχωρήσουν».

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα