Πόσο άλλαξες…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αλλαγές προσώπων και ποιότητας από τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας

Μία μέρα πριν μπει ο Αύγουστος, ο ΑΡΗΣ κατάφερε με την προσθήκη του Τζέρελ ΜακΝίλ να ξεμπερδέψει με ένα σημαντικό ζήτημα, που δεν ήταν άλλο από την στελέχωση της περιφέρειας του.

Ο ΑΡΗΣ απέκτησε χρονικά τους Ζάρα, Ξανθόπουλο, Πελεκάνο, Γουότερς και ΜακΝίλ. Αυτοί οι πέντε, μαζί με τους Μούρτο και Φλιώνη, συνθέτουν την φετινή περιφέρεια της ομάδας, η οποία σε σύγκριση με πέρυσι έχει ουκ ολίγες διαφορές.

Συγκεκριμένα, οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν την περσινή σεζόν με τους Τόμας, Πάσαλιτς, Γκίκα, Ριντ και Πουλιανίτη. Ο τραυματισμός του Τόμας έφερε στην ομάδα τον Αντεγκμπόγιε και παράλληλα την αποχώρηση του Γκίκα, αφού δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που ήθελε. Ο τραυματισμός του Βρετανού προώθησε στην 12άδα τον Φλιώνη, ο οποίος μαζί με του υπόλοιπους πέντε ολοκλήρωσαν την χρονιά.

Σε σύγκριση λοιπόν με πέρυσι, ο ΑΡΗΣ έχει στην περιφέρεια δύο Αμερικανούς αντί για έναν και μάλιστα πολύ πιο ποιοτικούς. Παράλληλα προσέθεσε βάθος και εμπειρία με τους Πελεκάνο, Ξανθόπουλο και Ζάρα, κάτι που του έλειπε πέρυσι.

Από τον τρόπο που εξελίχθηκε ο μεταγραφικός σχεδιασμός, ήταν φανερό ότι ο ΑΡΗΣ ήθελε να τελειώνει πρώτα με την περιφέρεια και το κατάφερε. Το μόνο που μένει τώρα, είναι να του… βγουν οι επιλογές του.

Προτεινόμενα Άρθρα