«Τρομακτική η πρόοδος του Γιάννη»

από AllAboutARIS

Φυσικά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να λείπει από το δημοσίευμα αυτό!

Το «SB Nation», ένα από τα πλέον διάσημα αμερικανικά site, έχει τις τελευταίες ώρες ως πρώτο θέμα την άποψη-ανάλυση του Τιμ Κάτο για τους Μπακς της νέας σεζόν. Όπως ήταν αναμενόμενο, υπάρχει ένα κομμάτι του κειμένου αφιερωμένο στον «Greek Freak» και τα κατορθώματά του.

Πάμε να δούμε τι γράφουν οι αμερικανοί δημοσιογράφοι για τον Giannis;

«Απλή υπενθύμιση: Ο Αντετοκούνμπο δεν μπορεί να πιει αλκοόλ βάσει νόμου πριν τον Δεκέμβρη. Ο ύψους 2.11μ. φόργουορντ είναι μόνο 20 ετών αλλά έχει ήδη κάνει τεράστια βήματα σε αυτές τις δύο σεζόν του στο ΝΒΑ μέχρι στιγμής. Θα είναι αυτή η χρονιά που θα ξεσπάσει ή θα κάνει απλά ένα βήμα προς τα μπροστά και προς αυτά που έχει τη δυνατότητα να πετύχει; Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν είναι τρομακτικό;

Το σκοράρισμά του και τα ριμπάουντ του βελτιώθηκαν την περασμένη σεζόν και αυτό δεν έγινε απλά επειδή κέρδισε επτά παραπάνω λεπτά στο παρκέ ανά ματς. Έγινε πιο αποτελεσματικός επίσης, ανέβασε τα ποσοστά του στα δίποντα από 44% σε 51%. Αν υπάρχει κάποια ανησυχία, αυτή είναι το τρίποντό του, το οποίο έπεσε τελείως, αφού έβαλε μόλις επτά, ύστερα από τη rookie season του που είχε βάλει 51.

Μερικά από τα παραπάνω είναι αποτελέσματα του πώς ζητήθηκε από τον Αντετοκούνμπο να παίζει και του που εστίασαν οι Μπακς. Έκανε ξεκάθαρα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση και το να τον κρατήσει στην ίδια… τροχιά είναι ίσως ό,τι πιο σημαντικό πρέπει να κάνει η ομάδα του Μιλγουόκι φέτος».

Προτεινόμενα Άρθρα