"Δέχθηκα αμέσως την πρόταση του ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Ανυπόμονος να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες κι εντυπωσιασμένος από τον κόσμο και την ιστορία του ΑΡΗ εμφανίστηκε ο Σέρβος φόργουορντ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς κατά την σημερινή του παρουσίαση:

Για την πρόταση του ΑΡΗ: “Είναι η δεύτερη χρονιά μου στην Ελλάδα. Όταν με πήραν τηλέφωνο από τον ΑΡΗ και μου έγινε η πρόταση, είπα κατευθείαν το «ναι». Όλοι ξέρουν τι σημαίνει να αγωνίζεσαι στον ΑΡΗ. Είναι ένα μεγάλοο κλαμπ με ιστορία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ελπίζω να έχουμε μία καλή χρονιά και εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να τα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα”. 

Για τους προσωπικούς του στόχους: “Έχω μιλήσει με τον κόουτς. Εϊμαι κομμάτι της ομάδας και θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχει τους στόχους του ο ΑΡΗΣ. Περισσότερα θα φανούν όταν θα ξεκινήσουμε προπονήσιες”.                                             

Για το τι γνωρίζει για την νέα του ομάδα:Ξέρω για τον ΑΡΗ πολλά εδώ και χρόνια. Έχω παρακολουθήσει αγώνες του ΑΡΗ από παλιά. Συγκεκριμένα θυμάμαι τον ημιτελικό του ULEB Cup το 2006 με τη Χέμοφαρμ. Εντυπωσιάστηκα από αυτά που έχω δει. Έχει τους καλύτερους φιλάθλους και όλα αυτά σίγουρα έπαιξαν ρόλο στην απόφαση μου να έρθω εδώ”. 

Για τα δυνατά του σημαία στο παιχνίδ:. “Αυτό που περιμένει ο κόουτς από μένα είναι το καλό σουτ από τη γραμμή του τριπόντου και να παίξω 1 με 1 κάτω από το καλάθι για να βοηθήσω την ομάδα”.

Προτεινόμενα Άρθρα